Kvote na Mainz i Waregem su najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kvote na Mainz i Waregem su najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Petak je standardno zagrijavanje za bogat kladioničarski vikend. 

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U pitanju su utakmice: Mainz protiv Borusie Mönchengladbach u Bundesligi i Waregem protiv Kortrijka u belgijskoj Jupiler ligi.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

MAINZ - BORUSIA MONCHENGLADBACH (PETAK, 20.30 h), KEC 2.25

Mainz i Borusia Mönchengladbach su u sredini tabele u Bundesligi. Biće teško izboriti plasman u Evropu, ali ni oni ne mogu ispasti. Oba tima su prošle sedmice priredila iznenađenje. Koltovi su na svom terenu savladali Bayern Munchen rezultatom 3:2, dok je Mainz istim rezultatom pobijedio Bayer Leverkusen. Domaćin igra ofanzivno, na gol više. Najmanje tri gola su postignuta u šest posljednjih mečeva. Mainz je u prvom dijelu njemačkog prvenstva pobijedio u Mönchengladbachu sa 1:0, a jedini pogodak djelo je Španca Arona Martina. 

WAREGEM - KOTRIJK (PETAK, 20.45), KEC 2.30 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bitka za opstanak u Jupiler ligi. Waregem je na 16. mjestu koje vodi u niži rang, dok je ugrožen i Kotrijk, trenutno ima 14. Gosti imaju četiri boda više od današnjeg rivala i u boljoj su formi, sakupili su četiri boda u prethodna dva meča. Waregem nije pobijedio već šest utakmica, pet u prvenstvu. Posljednja dva duela odigrao je 1:1. Waregem je u prvom dijelu sezone savladao Kortrijk u gostima sa 3:1. Ovi timovi igraju efikasne utakmice. Prethodna tri su bila 4+. 

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Top Komentari

user1646074464
Koliko vam Mozart plaća ua ovu reklamu???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.