Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Dortmund 2,65, Villareal 2,05, Feyenoord 2,05!

Nećete naći veće nigdje na planeti

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Dortmund 2,65, Villareal 2,05, Feyenoord 2,05!

Sponzorski tekst

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog četvrtka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima prvenstva Španije i Holandije, kao i finalu Kupa Njemačke.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

RB LEIPZIG – DORTMUND (ČETVRTAK, 20.45), DVOJKA 2,65

Ostali su Borusija Dortmund i Leipzig bez titule u Njemačkoj, ali bi osvajanje trofeja u Kupu Njemačke, kao i učešće u grupnoj fazi Lige šampiona naredne sezone moglo da popravi sliku. Kako se sezona bliži kraju, tako Borusija Dortmund diže formu. Vezali su Milioneri pet pobjeda u Bundesligi, a ona posljednja ostvarena je protiv Leipziga (3:2). Bila je to sjajna uvertira u veliko finale i pokazatelj da će prštati, i da se može očekivati atraktivan fudbal. Leipzig je prije dve sezone ostao kratak za prvi trofej u Kupu Njemačke, ali i generalno u svojoj istoriji. Motiva mu neće manjkati, led se jednom mora probiti. Borusija Dortmund posljednji put pehar namjenjen pobjedniku najmasovnijeg takmičenja osvojila u sezoni 2016/17, a u bici za trofej nadigran je Eintracht u Berlinu. Leipzig je umalo posrnuo u polufinalu, savladao je Werder tek poslije produžetaka, dok je Dortmund bio silan protiv Kiela (5:0). Iz posljednjih šest međusobnih duela Dortmund je pet puta izašao kao pobjednik i jedan je od timova koji najmanje leže Lajpcigu u Bundesligi.


VALLADOLLID – VILLAREAL (ČETVRTAK, 19.00), DVOJKA 2,05


Villareal se okomio na Ligu Evrope, želi Žuta podmornica da iskoristi prisustvo Unaja Emerija na klupi, specijaliste za drugorangirano evropsko takmičenje. Primera je gurnuta po strani kako bi se osvojio prvi evropski trofej, pa su rezultati trpili. I pored toga se Villareal nalazi na sedmom mjestu, koje vodi u Ligu konferencije. Tri poraza u posljednje četiri utakmice izazvala su pad Žute podmorncie sa pete pozicije, ali i pružila šansu Celti iz Viga da se uključi u borbu za međunarodnu scenu. Sa druge strane, Valladolid se bori za opstanak. Bez pobjede je od početka marta, kada je na Zorilji srušen Getafe (2:1). Ipak, i pored velike razlike u kvalitetu, Valladolid ima čemu da se nada. Villareal nije odnio tri boda sa Zorilje na posljednja tri gostovanja, ali je u prvom dijelu ove sezone rutinski izašao na kraj sa Valladolidom na Madrigalu (2:0).


HERACLES – FEYENOORD (ČETVRTAK, 14.30), DVOJKA 2,05


Feyenoord je sa dva vezana poraza i remijem prije toga propustio priliku da pretekne Vitese i ima sigurnu prohodnost u Ligu konferencije. Matematički je i dalje moguće da sustigne Vitese, ali je malo realno, pošto bi Vitese morao da izgubi obe utakmice do kraja, a Feyenoord da ostvari dva trijumfa. Sve je izvesnije da će Feyenoord u mini plej-of, u kojem će se odlučivati ko će ugledati svjetla evropske pozornice na ljeto. Heracles se uključio u borbu za plej-of, koji može da donese izlazak u Evropu. Neporažen je na prethodne dvije utakmice u Eredivisie, a do bodova je stigao protiv slabije rangiranih timova – Venla i Twentea. Za Feyenoord duel sa Heraclesom dolazi poslije poraza od Ajaxa, koji je uvijek bolan. U prvom dijelu sezone Feyenoord je slavio protiv Heraclesa sa 3:2, a tradicija je i te kako na njegovoj strani, pošto je neporažen na posljednjih 13 međusobnih susreta.


Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.


NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi