Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Everton 1,80, Valencija 1,80, Sassuolo 1,65!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Everton 1,80, Valencija 1,80, Sassuolo 1,65!

Sponzorski tekst

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove subote imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para u Premijer ligi, Primeri i Seriji A, odnosno jedinice na Everton, Valensiju i Sasuolo.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

EVERTON - WATFORD (SUBOTA, 16.00), KEC 1,80

Više se očekivalo od Evertona na startu sezone. Tim je uspješno startovao u Liga kupu, gdje je poslije uspjeha nad skromnim Huddersfildom izgubio od isto tako skromnog QPR-a poslije izvođenju penala. Što se prvenstva tiče, Karamele su zabiljžile četiri pobjede u osam kola i sa 14 bodova su osmoplasirani. Poslije slavlja nad Norwichem (2:0), Everton je remizirao sa Manchester Unitedom (1:1) i izgubio u posljednjem meču od West Hma (0:1). Danas se sukobljava sa Watfordom, koji je početkom mjeseca angažovao Klaudija Ranijerija za trenera. Stršljenovi su imali neuspješan početak u Liga kupu, a poslije osam kola Premijer lige Watford ima dvije pobjede i remi, i tek je 16. U posljednjem meču Watford je izgubio od Liverpoola (0:5).

VALENCIJA - MALLORCA (SUBOTA, 14.00), KEC 1,80

Sjajan start i onda mrak. Početak nove sezone u Španiji protekao je u znaku Valensije, koja je krenula sa tri pobjede i remijem, ali je u posljednjih pet borbi pretrpjela tri poraza i još dva puta igrala neriješeno. Nije joj ni raspored išao naruku u pomenutom crnom periodu, ali Slijepi miševi traže danas protiv MallorCe izlazak iz krize. Tim sa Balearskih ostrva još traži svoju igru u povratničkoj kampanji u Primeri. Stvari su počele dobro po ekipu, ali joj je pala koncentracija u prethodnom periodu pa je izgubila tri od posljednja četiri susreta.

SASSUOLO - VENEZIJA (SUBOTA, 18.00), KEC 1,65

Crno-zeleni još ne prikazuju igru koju bi njihovi navijači želeli da vide. Prošle sezone Sasuolo se borio za međunarodnu scenu, a sada nikako da se odljepi od opasne zone. Posljednju utakmicu tim iz Reggio Emilije igrao je u gostima protiv Genoe, i završena je efikasnim remijem 2:2. Ukupno je samo jedno pobijedio na šest prethodnih susreta, te danas protiv Venecije cilja povratak na trijumfalni drum. Venecija donekle može da bude zadovoljna rezultatom na startu sezone, jer novajlija izgleda prilično dobro. Momci Paola Zanetija imali su sjajna posljednja tri kola, tokom kojih su osvojili pet bodova. U prethodnom okršaju Venecija je pobedila Fiorentinu minimalcem.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

Oglasi