Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester City 1,55, Roma 1,70, Leverkusen 1,30, Betis 1,95!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester City 1,55, Roma 1,70, Leverkusen 1,30, Betis 1,95!

Sponzorski tekst

Raznovrstan fudbalski program ove srijede stavio je bookmakere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Liga kupu Engleske, Seriji A, DFB kupu i Primeri.

Na meniju su se našla četiri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su dvojke na Manchester City i Romu, odnosno jedinice na Leverkusen i Betis.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

WESTHAM – MANCHESTER CITY (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 1,55

Westham iz godine u godinu jača, što se osim učinka u ligi vidi i po činjenici da su Čekićari samouvjereno startovali u Liga kupu, gdje su u prvoj fazi izbacili Manchester United (1:0). Osim toga, londonski tim igra veoma dobro u Ligi Europe, gde je vodeći u svojoj grupi posle tri meča sa svim trijumfima, čime je praktično riješio pitanje prolaska u narednu fazu turnira. Poslije devet kola Premier lige Westham je četvrtoplasiran sa 17 bodova, tri manje od Manchester Citya, kojeg večeras dočekuje u sklopu Liga kupa. Gosti su na trećem mestu u ligi, a u posljednja dva kola Citi je savladao Burnley (2:0) i Brighton (4:1).

CAGLIARI - ROMA (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 1,70

Oglasi

Cagliari ima ozbiljne probleme u tekućoj sezoni Serije A, a niz neuspjeha na startu primorao je upravu da promjeni trenera. Na mesto Leonarda Sempličija prije mjesec dana postavljen je Valter Macari, ali je tim sa Sardinije pod vođstvom novog kormilara izvojevao samo jednu pobjedu u šest kola. Cagliari je fenjeraš, ali samo dva boda daleko od sigurne zone. Večeras mu na noge dolazi Roma, koja je dobro počela sezonu pod vođstvom Žozea Murinja. Vučica je trenutno četvrta na tabeli sa 16 bodova, ali Atalanta, Juventus i Fiorentina imaju samo bod manje. Posle debakla u Norveškoj i visokog poraza od Bode Glimta (1:6) u Ligi Konferencije, Rimljani su igrali nerješeno sa Napolijem kod kuće.

LEVERKUSEN - KARLSRUHER (SRIJEDA, 18.30), KEC 1,30

Farmaceutima treba odati priznanje, jer uspevaju da budu konkurentni na svim frontovima. Leverkusen je četvrti u Bundesligi i zaostaje pet bodova za liderom Bayernom, a učestvuje i u Ligi Europe gdje je vodeći u Grupi G poslije tri runde. I naravno, ne može se zanemariti učinak u Kupu Nemačke. Bayer je došao do borbe za osminu finala pošto je savladao Lokomotivu iz Leipziga (3:0). Njegov današnji protivnika je Karlsruher, koji nije tako uspješan kao domaćin, ali pokušava da se uključi u borbu za povratak u Bundesligu. Trenutno je osmoplasiran u Cvajti, a svaka pobjeda u Kupu mu je zlata vrijedna.

BETIS - VALENCIA (SRIJEDA, 20.00), KEC 1,95

Kriza drma Valenciu, a večeras ćemo da vidimo hoće li da se nastavi i posle gostovanja Betisu. Domaćin je poslije tri meča aktuelne grupne faze Lige Evrope ostvario dvije pobjede i remi, i u dobroj je poziciji da prezimi u tom takmičenju, a posle 10 ligaških rundi zauzima peto mesto sa 18 bodova. U poslednja dva kola Betis je pobedio Alaves (1:0) i Rayo Vallecano (3:2). Sa druge strane, Valencia je bez slavlja na šest posljednjih duela, mada vrijedi istaći da se u tom periodu obračunala sa madridskim Realom, Sevillom i Barcelonom. Slijepi miševi su sa 13 bodova na 10. mjestu, a prethodnom duelu su remizirali sa Mallorcom kod kuće.

 

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi