Mozzart daje najveće kvote na svetu: Atletico Madrid 1,75, Braga 1,45, Napoli 1,35

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Atletico Madrid 1,75, Braga 1,45, Napoli 1,35

Sponzorski tekst

Šampionati Italije i Španije u prvom su planu fudbalskih dešavanja ovog četvrtka. Bukmejkeri Mozzarta su za vas danas odabrali tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

LEVANTE – ATLETICO MADRID (ČETVRTAK, 21.30), DVOJKA 1,75
Šampion Španije posrće, nije ni blijeda sjenka tima iz prošle sezone, ali i dalje drži priključak za timovima iz vrha. Primera je ove sezone veoma neizvjesna. Real takođe dosta gubi bodove, da ne pričamo o Barceloni, pa je večerašnja utakmica u Valencii prilika za Jorgandžije da se trijumfom izjednače sa gradskim rivalom, Realom. Četa Dijega Čola Simeonea je imala tri pobjede u nizu u gostima, ali je prekinula tu seriju porazom od Alavesa u Vitoriji (0:1). Levante je, uz Getafe, jedini tim koji nije osjetio slast pobjede u ovom šampionatu. Primio je čak 18 golova, najviše u španskoj eliti. Za Atletiko neće moći da igraju povređeni Toma Lemar, Markos Ljorente i crnogorski štoper Stefan Savić. Prošle sezone, Atletiko nije uspio da pobjedi današnjeg rivala. U Madridu je poražen sa 2:0, dok je u Valencii bilo 1:1.

BRAGA – FEREIRA (ČETVRTAK, 21.15), KEC 1,45
Navijači Crvene zvezde pomno će da prate rezultate Brage jer će srpski šampion sa ovim portugalskim timom da se bori za prvo mjesto u grupnoj fazi Lige Evrope i direktan plasman u osmini finala drugorangiranog takmičenja na tlu Starog kontinenta. Braga počinje Liga kup Portugalije, a u grupi je sa Boavistom i Fereirom. Samo najbolji u ovoj grupi ide u polufinale ovog takmičenja. Braga je poslije poraza na Marakani (1:2) vezala sedam mečeva bez poraza, od toga tri posljednje pobjede bez primljenog gola. Prošle sezone ovi timovi su odgrali tri utakmice, a sve su završene tipom 0-2. Prošlog mjeseca u Primeiri nije bilo golova u duelu ovih timova. U proteklom prvenstvu uspješnija je bila Braga koja je sakupila četiri boda protiv Pacos Fereire.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOLI – BOLOGNA (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1,35
Napolitanci su sjajno krenuli u Seriji A, Imali su osam vezanih pobjeda, ali su prethodnog vikenda zaustavljeni na Olimpiku protiv Rome (0:0). Izabranici trenera Lučana Spaletija na stadionu Dijego Armando Maradona dočekuju neugodnu Bolognu Siniše Mihajlovića. Ukoliko domaćin slavi izjednačiće se po broju bodova sa vodećim Milanom. Ekipa srpskog stručnjaka biće oslabljena neigranjem Roberta Sorijana i Adama Sumaoroa. Obojica su isključena u subotu protiv Milana, pa su automatski suspendovani za ovaj duel. Napoli najveće nade polaže u italijanskog reprezentativca Lorenca Insinjea i Nigerijca Viktora Osimena, najboljeg strijelca tima sa pet golova, tri manje od Čira Imobilea iz Lazia, najubojitijeg golgetera Serije A.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi