Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Mali 1,80, Anderlecht 1,80, Celtic 1,80!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Mali 1,80, Anderlecht 1,80, Celtic 1,80!

Sponzorski tekst

Odlična fudbalska ponuda. Danas su na programu utakmice u brojnim takmičenjima širom Evrope, kao i Afrički kup nacija.

Mozzartovi bukmejkeri pripremili su tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, zaista je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzart-u

MALI - EKVATORIJALNA GVINEJA (SRIJEDA, 20.00), KEC 1,85

Selekcija Malija stigla je raspoložena za svoj 12. Afrički kup nacija, pošto je uspješno prošla drugi kvalifikacioni turnir za Svjetsko prvenstvo u Kataru, gdje je zauzela prvo mjesto. Početak grupne faze turnira donio je neočekivanu pobjedu nad jakim Tunisom (1:0), nakon čega su izabranici Mohameda Magasubea odigrali neriješeno sa Gambijom (1:1). Malijci su u odlučujućem kolu pokazali klasu protiv Mauritanije (2:0) i zauzeli prvu poziciju u Grupi F. Večeras se bore za proboj u četvrtfinale protiv Ekvatorijalne Gvineje, koja je prije početka imala malo sreće u borbama za Mundijal. Ekvatorijalna Gvineja je u Kamerunu startovala porazom od Obale Slonovače (0:1), ali je taj neuspjeh bio dobra motivacija za dalje, jer je potom u naredna dva kola pobjedila Alžir (1:0) i Sijera Leone (1:0), i plasirali se u doigravanje.

ANDERLECHT – CERCLE BRUGGE (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,80

Nakon neuspjeha prošle sezone, Anderlecht se od prvih kola sa velikom žestinom bori za svaki turnirski bod. Najuspješniji belgijski tim je u dosadašnja 23 kola upisao 11 pobjeda i devet remija. U poslednja tri meča, ljubičasto-bijeli su pobjedili Beerschota (7:0), remizirali sa Standardom (1:1) i savladali Mechelen (1:0). Anderlecht se može pohvaliti drugim najefikasnijim napadom u ligi, koji je do sada postigao 52 gola. Večeras u Brisel stiže trostruki šampion Belgije, koji se već duže vrijeme ne raduje ozbiljnim uspjesima. Zeleno-crni su prije četiri godine dobili nove vlasnike, u liku šefa Monaka Dmitrija Ribolovljeva, ali to još nije donijelo ozbiljne promjene. Ipak, nakon 23 kola tekuće sezone, izabranici Dominika Talamera zabilježili su devet pobjeda i četiri remija, te zauzimaju 10. mjesto na tabeli. U posljednja tri kola Cercle Brugge je pobijedio Club Brugge (2:0), Euppen (2:0) i Waregem (3:1).

HEARTS - CELTIC (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 1,80

Sezona Heartsa je na veoma visokom nivou. Tim Robija Nelsona trenutno je na trećem mjestu na tabeli škotskog prvenstva. Malo je vjerovatno da će Srca prestići Celtic, a još više Rangerse, ali su prilično sposobni da brane treće mjesto, jer četvrtoplasirani Motherwell već ima osam bodova zaostatka. Nakon što su u prošlom kolu savladali St. Johnstone sa 2:0, Heartsi su ostvarili treću pobjedu u nizu u prvenstvu uoči duela sa Celticom. Tim iz Glazgova se jasno kladio na titulu šampiona ove sezone, ali je do sada ekipa Angee Postekoglu na drugom mjestu. Kelti zaostaju četiri boda za vodećim Rangersima, što nije ozbiljan hendikep. Celtic je u posljednjem duelu pobijedio Hibernian sa 2-0, ostvarivši 11. pobjedu u sezoni.

 NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi