Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bayern 1,25, Lyon 1,68, Atletico Madrid 1,56!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bayern 1,25, Lyon 1,68, Atletico Madrid 1,56!

Sponzorski tekst

Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.

Ove nedjelje bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu. Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

SCHALKE - BAYERN (NEDJELJA, 15.30), DVOJKA 1,25

Fenjeraš protiv lidera, Schalke na Bayern. Do prije neku godinu klub iz Gelsenkirchena bio je jedan od protivkandidata minhenskom gigantu u šampionskoj trci, a sada je prikovan za dno poslije samo jedne pobjede ove sezone.
Bayern je poznat kao tim koji često nema milsoti prema svojim rivalima, čak i kada su oni u nezavidnoj situaciji, o čemu svjedoči i prvi ovosezonski dvoboj na Allianz areni. Bilo je čak 8:0 za četu Hansija Flicka.

Inače, Schalke je bez pobjede nad Bayernom na 23 prethodna meča u svim takmičenjima, a bilo bi ravno senzaciji kada bi danas uspio da je prekine.

ST. ETIENNE - LYON (NEDJELJA, 21.00), DVOJKA 1,68

Oglasi

Lokalni francuski derbi obilježiće tekuću rundu u šampionatu Francuske. St. Etienne je domaćin Lyonu, a oba rivala ulaze u utakmicu poslije razočaravajućih izdanja. Zeleni su bez pobjede na pet prethodnih susreta, odnosno, ostvarili su jedan trijumf na devet minulih ligaških mečeva, dok je Lyon svoje nade da može do titule upropastio sa dva vezana duela bez pobjede. U prošlom kolu je kod kuće poražen od Metza, i sada nema kud osim da slavi protiv mrskog neprijatelja, ukoliko ne želi da mu PSG odmakne.

ATL. MADRID - VALENCIA (NEDJELJA, 21.00), KEC 1,56

Donedavno bi okršaj Jorgandžija i Slijepih miševa bio veliki derbi Primere. Međutim, Valensija je jedan od klubova najdublje pogođenih finansijskom krizom, a to se vidi i po rezultatima. Došlo je do popriličnog egzodusa igrača pred start sezone i tim sa Mestalje je sada tek na 14. mjestu. S druge strane, Atletico je lider i to sa sedam bodova više i utakmicom manje od drugoplasiranog Reala iz Madrida.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ne računajući meč u Kupu kralja, vezao je šest ligaških pobjeda. Zanimljivo, Valencia je posljednji put trijumfovala nad Atleticom još 2014. godine, a sva je prilika da će i ovaj put ostati praznih šaka.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svijetu

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi