Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Celtic 1,72, Chelsea 1,65, PSG 1,45!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Celtic 1,72, Chelsea 1,65, PSG 1,45!

E. Škorić

Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje. 

Ove subote bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu. Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu putem vaučera Kliker i xBon, kao i drugih opcija uplate.

CELTIC - LIVINGSTON (SUBOTA, 16.00), KEC 1,72

Gotovo je izvjesno da se ove sezone prekida Celtikova dinastija. Rangers je pobjegao na čak 21 bod razlike, pa čak i to što zeleno-bijeli imaju tri utakmice manje ne unosi neophodnu dozu optimizma braniocu titule. Povrh svega, poslije poraza u Old Firmu Celtic je remizirao kod kuće sa Hibernianom, a danas ga očekuje domaćinstvo protiv Livingstona, koji je u najboljoj formi u Škotskoj. Računajući i Liga kup, Livi je nanizao osam pobjeda. Ipak, kako se Celticu drma čak i vicešampionska pozicija, i kako se ne dešava često da veže tri meča bez pobjede u ligi, jasno je da će neko morati da plati ceh za vjerovatni gubitak titule.

FULHAM- CHELSEA (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,65

Fulham u posljednjih pet rundi konstantno igra neriješeno. Ipak, večeras ga očekuje mali londonski okršaj sa Chelseajem, kojeg nije uspio da pobijedi na proteklih 19 dvoboja i mahom je poražen izlazio iz tih duela. Plavci su trenutno "šareni" po pitanju forme, u prošlom kolu su izgubili od Manchester Cityja, pa će ova utakmica za Chelsea da bude prilika za "vađenje" i skidanje pritiska sa pleća trenera Frenka Lapmarda.

ANGERS - PSG (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 1,45

Parižanima se vratio Neymar. Bez obzira na izuzetno jak sastav finalista Lige šampiona je s Brazilcem neizmjerno jači. Za očekivati je da to na svojoj koži oseti Anže, koji večeras dočekuje Svece u sklopu 20. kola Lige 1, iako su oni i ove sezone i te kako solidni. Trenutno su sedmoplasirani, a u minule tri utakmice imaju dve impresivne pobede nad Marseilleom i Lilleom u gostima. PSG u prvenstvu još nije uspostavio uobičajenu dominaciju, ali se očekuje da pod palicom novog trenera Mauricija Pochettina krene u žetvu bodova. Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svijetu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi