Mozzart nudi najveće kvote na svijetu na Jemen i Al Šabab

Mozzart promo kvote

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu na Jemen i Al Šabab

Sponzorski tekst

Kraj je sezone u većini liga na Starom kontinentu. Ove srijede u prvom planu je finale Lige Evrope, duel Rome i Sevilje na Puškaš areni u Budimpešti. Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

U pitanju su dvojke na Emen protiv Brede u prvom meču polufinala plej-ofa u Holandiji i na Al Šabab protiv Damaka u posljednjem kolu šampionata Saudijske Arabije.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

BREDA - EMEN (SRIJEDA, 18.45), DVOJKA 2.50

U Holandiji je u toku borba za ulazak u Eredivisie. Breda je u četvrtfinalu plej-ofa lako eliminisala Mastriht ukupnim rezultatom 5:1, a naredni rival je Emen, koji je propustio prvu nokaut rundu plej-ofa. Breda je bila šesta u drugoj ligi Lala, dok je Emen prošle sezone igrao najjači rang, a kao 16. tim se morao boriti za opstanak. Emen je holandsku elitnu ligu završio sa četiri poraza. Pretprošle sezone ovi timovi su igrali u drugoligaškom takmičenju. Emen je oba puta slavio kod kuće sa 2:0 i u gostima sa 2:1 i ima ulogu favorita u dvomeču polufinala.

DAMAK - AL ŠABAB (SRIJEDA, 20.00), DVOJKA 1.80

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Al Šabab je dugo bio kandidat za titulu u Saudijskoj Arabiji, ali je pao u finišu i sada je tek četvrti prije posljednjeg kola. Ako želi sačuvati trenutnu poziciju, mora pobijediti Damaka. Gosti iz Rijada imaju čak četiri poraza u nizu. Za ovaj tim igraju poznati fudbaleri kao što su Ever Banega, Santi Mina, Grzegorz Krihowiak, dok je na klupi Španac Vicente Moreno. Damak je na sedmom mjestu, sa četiri boda u prethodna dva kola. U prvom dijelu prvenstva Al Shabab je pobijedio današnjeg rivala sa 2:1, a golove su postigli Mina i Carvalho, dok je tim iz Abe smanjio u finišu, a pogodak je djelo Abdulaziza Makina.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi