Mozzart podržao fudbalere Mladosti u susret velikom jubileju
Foto: Mladosti se nadaju pobjedama u Mozzartovim dresovima

Predsjednik kluba Branko Ponorac se zahvalio Mozzartu

Mozzart podržao fudbalere Mladosti u susret velikom jubileju

Sponzorski tekst

Ovaj klub gaji tradiciju dugu čak 95 godina, imaju sve selekcije- od pjetlića do seniora koji se takmiče u Trećoj ligi Republike Srpske. Iako im finansije nisu sjajne, domaćinskim rukovođenjem i dobrom igrom uspjevaju da održe tradiciju fudbala u Kotor Varoši dugu skoro jedan vijek.

Oni su Fudbalski klub „Mladost“, a, u susret velikom jubileju, utakmice će igrati u novim dresovima koje im je donirala kompanija Mozzart.

- Hvala kompaniji Mozzart na donaciji dresova. Svaki vid pomoći mnogo nam znači, posebno u smislu opreme bez koje ne možemo da treniramo i igramo utakmice. Već smo zaigrali u novim dresovima i nadam se da će nam donijeti sreću u borbi za još bolje sportske rezultate - kaže predsjednik FK Mladost Branko Ponorac.

On dodaje da je, prije Mozzartove donacije, situacija sa opremom u klubu bila veoma loša. Prije dvije godine su uspjeli, kažu, uz pomoć prijatelja kluba da nabave jednu garnituru dresova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Planove za budućnost pažljivo grade, posebno tokom epidemije virusa korona. Želja im je, kažu, da ekipa opstane i nastavi tradiciju Mladosti, kao i da ostanu stabilan trećeligaš, a za viši rang će se boriti kada budu imali više sredstava.

Podsjetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću redovno pomaže klubovima u cijeloj državi kroz svoju akciju „Novi dresovi za nove šampione“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi