Mozzartove kvote su najveće na svijetu: Kec na Villu 2,07!

Mozzart vas časti i kecom na Rangers (1,35) i Standard (2,07)

Mozzartove kvote su najveće na svijetu: Kec na Villu 2,07!

E. Čaušević

Iako se širom svijeta obilježava Božić bez fudbala jednostavno ne može proći ni ova subota, a Mozzart je za vas spremio zaista fantastične ponude.

RANGERS – HIBERNIAN, KEC - 1,35

Celticova dominacija je pred prekidom. Rangers je riješen da zaustavi devetogodišnju vladavinu ljutog gradskog rivala i nezaustavljivo hita ka tronu. Poslije 19 odigranih kola četa Stevena Gerrarda još uvek nije poražena, a remizirala je samo dva puta - protiv Livingstona i upravo današnjeg rivala Hiberniana. Ipak, oba remija došla su na strani. Kod kuće Rangers je nepogrješiv - 9/9 uz nevjerovatnu gol-razliku 31:1. S druge strane Hibernian igra vrlo dobro na strani, gdje je prikupio gotovo dvije trećine osvojenih bodova. Pride gosti nemaju poraz na prethodnih devet mečeva u svim takmičenjima. Ali tradicija ukazuje da bi taj niz mogao da prekine upravo Rangers, Tim iz Glasgowa je dobio četiri od posljednjih pet međusobnih duela. Ukoliko vjerujete u još jednu recku Džerardovog tima Mozzart vam na pobjedu Rangersa nudi najveću kvotu na svijetu - 1,35. Probajte negdje da nađete veću.

ASTON VILLA - CRYSTAL PALACE, KEC - 2,07

Aston Villa se poslije dva vezana poraza krajem novembra, u decembru vratila na željenu trasu. Ekipa Dina Smita je na posljednje tri utakmice osvojila sedam bodova, a ono što posebno treba istaći, nije primila ni gol, i tako se vratila u gornji dio tabele. Palace Boxing day ne dočekuje u najboljem raspoloženju, jer je tri vezana meča bez poraza prekinuo debaklom na svom terenu od Liverpoola (0:7). Londonski tim na Villa parku tradicionalno ne prolazi dobro. Na prethodnih deset gostovanja u Birminghamu Orlovi su slavili jednom, zanimljivo, baš na Boxing day. Villa pak juri drugi uzastopni trijumf na "veti dan" engleskog fudbala po prvi put još od 1988/89. Ukoliko vjerujete da će do njega i stići, Mozzart vam na pobjedu Vile donosi najveću kvotu na svijetu - 2,07!

STANDARD - ST. TRUIDEN, KEC - 2,07

Standard nikako da pronađe željenu formu. Sedam uzastopnih mečeva tim iz Liegea nije slavio, od kojih je pet došlo u prvenstvu, zbog čega je ekipa Filipa Montanijea ispala iz plej-of zone. Pobjeda je prijeko potrebna kako bi se samopouzdanje povratilo i stoga St. Truiden stiže kao poručen. Gost je bio u još većem prvenstvenom "postu". Šest vezanih utakmica St. Truiden nije dobio u Jupiter ligi, ali je niz prekinuo u prethodnom kolu slavljem u Varegemu. Ipak, i pored toga drži posljednje mjesto na tabeli sa svega 14 bodova i zvanjem najgore gostujuće ekipe. Ni putovanje u Liege nije St. Truidenu milo u posljednje vrijeme. Još od 2016. nisu tamo slavili. Od tada su ekipe odigrale pet utakmica, od kojih su tri završene remije, a dve su pripale Standardu. Za novi trijumf domaćina Mozzart vam nudi promo kvotu, najveću na svijetu - 2,07. Probajte negdje da nađete veću.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.