Uz Mozzart, Eibar i Dinamo Dresden su najprofitabilnije opcije

Mozzart promo kvote

Uz Mozzart, Eibar i Dinamo Dresden su najprofitabilnije opcije

Sponzorski tekst

Počinje nova sedmica, ovoga puta malo skromnija kada su u pitanju fudbalska dešavanja. Predstoje okupljanja reprezentativaca i početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, klubovi će se malo odmoriti. Ipak, i pored nešto slabije ponude, Mozzart kladionice su pripremile iznenađenje.

Fokus je na španskoj Segundi i trećoj ligi Njemačke. Tačnije, Eibar i Dinamo iz Drezdena, čije će pobjede protiv Mirandesa i Ingolstadta u svakom trenutku u Mozartu biti najviše na svijetu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

MIRANDES - EIBAR (PONEDJELJAK, 21.00), DVOJKA 2.40

Susret kojim će biti zatvoreno 32. kolo španske Segunde. Eibar dolazi do Mirande de Ebro sa sjajnim nizom od četiri uzastopne pobjede, čime su se izborili za vodeću poziciju na tabeli. Nakon poraza od Las Palmasa od velikog rivala Teneriffea (4:1) u subotu, odnosno remija Levantea sa Malagom (0:0), Eibar ima priliku da se dodatno izoluje na vrhu. Trenutno ima bod više od Las Palmasa i sada drugoplasirane Granade, ali i taj meč manje. Ipak, Eibaru neće biti lako, jer je i Mirandes u dobroj formi. Trinaestoplasirani tim Segunde je u seriji od tri meča bez poraza, nakon remija sa Leganesom (0:0), pobijedio je Real Oviedo (1:0) i Sporting Gijon (4:3). Doduše, sve su to ekipe iz donje polovine tabele. Zanimljivo, posljednjih šest duela između Eibara i Mirandesa (od kojih su tri bila prijateljska) završeno je neriješeno. U jesenjoj polusezoni, sredinom oktobra, bilo je 0:0.

INGOLSTADT - DYNAMO DRESDEN (PONEDJELJAK, 19.00), DVOJKA 2.15

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Prošle sezone je Dynamo iz Drezdena prešao iz Zwajte u treći rang, a sada pokušava da se ekspresno vrati. Igrao je nedoslijedno tokom cijele sezone, sa osam remija i šest poraza do sada, ali izgleda da je podigao formu u idealnom trenutku. Pobijedilo je Dynamo na posljednja tri prvenstvena meča, a ako upišu četvrti trijumf u nizu, izborit će se za treće mjesto. Vehen je trenutno na toj poziciji, ima tri boda više, ali i odigranu utakmicu više. Elversborg, koji ima 10 bodova više od Wehena, gotovo sigurno će ući u Zwajtu, dok je Dynamu nevažno gdje će drugoplasirani Freiburg B završiti, jer druge ekipe ne mogu ući u Zwajtu. Prema trenutnom rasporedu, Wehen bi tamo ušao, dok bi četvrtoplasirani Saarbrücken igrao play-off. Za Ingolstadt ništa od toga nije važno, nakon tri uzastopna poraza u prethodna tri kola pali su na 12. poziciju i ispali iz bilo kakve promotivne priče, jer
su sada čak 12 bodova manje od Dynama. U prvoj polovini sezone Dinamo i Ingolstadt su u Drezdenu odigrali 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.