Najveće kvote na Newcastle, Romu i Lyon

Nigdje nećete naći veće

Najveće kvote na Newcastle, Romu i Lyon

Sponzorski tekst

Subota je obično idealan dan za opuštanje, sa porodicom i prijateljima. A zašto ne, uz malo kvalitetnog fudbala.

Kladionica Mozzart vam je pružila idealnu priliku da zaradite nešto novca. Kladionice su pripremile posebno iznenađenje za tri kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

NEWCASTLE - WEST HAM (SUBOTA, 18.30), KEC 1.75

Newcastle je prvi put poslije 24 godine stigao do finala nekog ozbiljnog takmičenja, zahvaljujući pobjedi od 3-1 nad Southamptonom u polufinalu Liga kupa. Fokus je sada prebačen na Premijer ligu, gdje crno-bijeli imaju priliku da ponove uspijeh koji su posljednji put postigli pod vođstvom pokojnog Ser Bobija Robsona 2002/2003. Prije 20 godina Svrake su u 20 mečeva sakupile 35 poena, četiri manje nego sada. Nakon remija u prošlom kolu sa Crystal Palaceom (0:0), ekipa je sakupila 39 bodova i zauzima treću poziciju na tabeli. Čekićima je, s druge strane, jednostavno laknulo što su pobijedili Everton sa 2-0, pomjeravši West Ham na 16. mjesto na tabeli. U 20 kola West Ham je ostvario pet pobjeda i tri remija.

ROMA - EMPOLI (SUBOTA, 18.00), KEC 1.55

Roma je u tekuću sezonu krenula sa ozbiljnim namjerama, potkrijepljenim kvalitetnim i skupim akvizicijama. U prvom dijelu Vučica je izgledala sasvim pristojno, a ostala je u neposrednoj blizini zone Lige šampiona. Nakon što je oduzeo 15 bodova Juventusu, situacija za Romu je postala obećavajuća, ali je nedostatak stabilnosti sprečava da se učvrste u zoni evropske elite. Roma je u prošlom kolu izgubila od Napolija sa 2:1, a Vučica je podbacila i u Kupu kada je na svom terenu senzacionalno izgubila od Cremonesea 2:1 i tako doživjela drugi poraz u nizu. Empoli ove sezone igra na veoma visokom nivou i dugo nije imao tako jaku postavu. Od Azzurra se očekivalo da se bore za opstanak, a konsolidovali su se u sredini tabele. Empoli je trenutno 10. na tabeli sa 26 bodova, 13 stepenika iznad zone ispadanja.

TROYES - LYON (SUBOTA, 19.00), DVOJKA 1.75

Potražite više informacija na temu Premier league:

Troyes je skoro u zoni ispadanja na tabeli Lige 1. Klub je na 16. mjestu sa 19 bodova, jednim više od Ajaccia, koji je ispod crte. Činjenica da Troyes nije pobijedio u posljednje vrijeme, što je bio slučaj u prethodna četiri kola, dovela je tim u probleme. Dugoročno gledano, Troyes je pobijedio samo jednom u posljednjih 13 mečeva u prvenstvu. Lyon je u ovom meču iznad svojih protivnika na tabeli Ligue 1, na desetom mjestu. Sakupio je 29 poena i samo po dodatnim parametrima je iznad Reimsa sa 11. pozicije. U posljednje vrijeme Lyon bilježi svakakve rezultate. U pet kola ekipa je remizirala i dva puta izgubila, a jednom pobijedila.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.