Najveće kvote na planeti u Meridianbet! Liverpool 2.20, Juve 2.20, Atl. Madrid 1.85!

Meridianbet donosi najveće kvote na planeti za tekme Premier League, La Lige i Serije A!

Najveće kvote na planeti u Meridianbet! Liverpool 2.20, Juve 2.20, Atl. Madrid 1.85!

E. Čaušević

Apsolutno dan koji se mora iskoristiti za zabavu tipovanja najvećih kvota na planeti! Jasno je, gdje je to jedino moguće. Naravno samo u sportskoj kladionici Meridian. I, to je moguće danas igrati sa gotovo 0% rizika...

Sve što treba da se uraditi, da se igra na najveće kvote na planeti, jeste samo da instaliraš meridianbet aplikaciju, jer čeka te specijalni poklon za BESPLATNO KLAĐENJE + 100 BESPLATNIH SPINOVI, ukoliko želiš da doživiš najbolju kazino avanturu na Meridian Online Kazinu!

Premier League, danas nam donosi jako ozbiljne okršaje. Dan otvaraju ekipe Leicester – Liverpool, a meč je zakazan na „King Power“ stadionu od 13.30h. Ekipe su trenutno na 3. i 4. mjestu tabele, ali obje ekipe imaju šampionske namjere, tako da se definitivno igra napad od prve sekunde. Ipak, mora se uzeti u obzir da su „Redsi“ šampioni, te da danas moraju da se „čupaju“ kod svojih fanove, za poraz od 4:1, sa „Enfilda“ od ekipe P. Gvardiole. DVOJKA DANAS JE 2.20!

Drugi derbi danas igraju od 18.00h: Manchester City – Tottenham. Ekipa Pepa Gvadiole je u fenomenalnom nizu, gotovo „nenormalnom“, sa čak 15 vezanih pobjeda. Fantazija igre danas donosi kvotu od čak 2.04 za 1&3+!

Italijanska Serija A, u znaku je derbija dana: Napoli – Juventus. „Stara dama“ konačno je uhvatila svoj napadački niz, a svi znamo šta znači kad je maestralni CR7 u golgeterskoj formi. Ko god da mu stoji preko puta, Kristijano je bez obzira na sve, uvijek sposoban da zabije gol, tako da KVOTA OD 2.20, danas praktično je pravo iznenađenje, ali i prilika koja se ne propušta!

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na čelu tabele, u španskoj La Ligi, je Atl. Madrid. Danas se sastaju sa ekipom Granade, koja ove sezone pokazuje zavidan karakter u igri. Na osmoj poziciji, kući dočekuju goste iz Madrida, ali goste sa raspucalim Suarezom, što je ozbiljan problem za bilo koju protivničku ekipu. Suarez je na prethodnih 5 mečeva zabio 6 „komada“, tako da ako nastavi u istom ritmu, DVOJKA OD 1.85 praktično se sama od sebe upisuje kao POGODAK!

Tipuj na mjestu gdje je kvota uvijek na tvojoj strani, jer samo je Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!

Top Komentari

Andrija1pd
Dobre kvote, moze se dobar tiket iskombinovati. Danas je red na trostruku siguricu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije