Najveće kvote na svijetu na Ligu šampiona

Mozzart promo kvote

Najveće kvote na svijetu na Ligu šampiona

Sponzorski tekst

Bogat vikend je iza nas, a utorak je rezervisan za Ligu šampiona. Elitno evropsko klupsko takmičenje vraća se u akciju revanšom četvrtfinalne faze, a Mozzart kladionice su pripremile dva najjača koeficijenta.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

NAPOLI - MILAN (UTORAK, 21.00), KEC 1.87

Chelsea je nestabilan od početka sezone i već je promijenio nekoliko trenera. Nedavno se Frank Lampard vratio na čelo. Povratak je propao, jer je pod njegovim vodstvom Chelsea izgubio u Premijer ligi od Wolverhamptona (0:1) i Brightona (1:2) i pao na 11. mjesto na tabeli. U Ligi šampiona Plavi takođe nemaju mnogo šansi, pošto poraz od 2:0 u gostima kod Reala u Madridu ostavlja londonskom timu minimalne šanse za uspjeh. Real Madrid je napravio nekoliko grešaka u prvenstvu tokom prvog dijela kampanje, što je Barcelona u potpunosti iskoristila i stvorila zalihu. Tim Karla Anćelotija je drugi na tabeli, 11 koraka iza Blaugrane i ima male šanse da osvoji titulu u Španiji. Istovremeno, Real Madrid odlično izgleda u Ligi šampiona, gdje večeras u Londonu na Stamford Bridžu brani prednost od dva gola protiv Chelsea.

ROTHERHAM - BURNLEY (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1.80

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Rotherham je ove sezone bio ništa manje od briljantnog i nastavlja se boriti za opstanak u Championshipu jer ima tri boda više od prve prijetnje. Očajan je na gostovanjima sa samo dvije pobjede u 21 meču i samo 11 postignutih golova, dok je kod kuće obrnuto. Rotherham je na svom stadionu upisao osam pobjeda u 20 kola, iako su dva puta poraženi u posljednje tri domaće utakmice. U prošlom kolu nije uspio da se suoči sa Lutonom (0:2). Burnley je imao fantastičnu sezonu i osigurao promociju prije roka, 12 bodova ispred drugoplasiranog Sheffield Uniteda. Prije tri dana Burnley je remizirao sa Readingom (0:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.