Najveće kvote u Mozzartu na Evropsku ligu

Kvote na njihove pobjede nigdje neće biti tako visoke kao u Mozzartu

Najveće kvote u Mozzartu na Evropsku ligu

Sponzorski tekst

Mozzart kladionice su za danas pripremile tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na planeti. U prvom planu su utakmice Lige Evrope i Lige Konferencije. Nudimo najveće kvote na pobjede Lazia u Gracu protiv Sturma, Feyenoorda u Herningu protiv Midtjyllanda i keca na Fenerbahçe, koji u Istanbulu dočekuje kiparski AEK iz Larnake.

STURM - LAZIO (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 1.80

Drama u najavi u Grupi F Lige Evrope, sva četiri tima - Feyenoord, Midtjylland, Lazio i Sturm imaju po tri boda. Za sada svi čuvaju prednost domaćeg terena. Lazio igra toplo i hladno. Maurizio Sarri uglavnom "miješa karte" za ovo takmičenje, čuvajući najbolje za duele u Seriji A. Na papiru, Rimljani su favoriti u Gracu protiv Šturma. Obje ekipe su u dobroj formi. Domaćin je dobio tri, od toga dva u austrijskoj Bundesligi, dok su Sergej Mlinković Savić i njegovi saigrači ostvarili dva ubjedljiva trijumfa na Apeninima, po 4:0 protiv Spezie i Kremoneza. Srpski reprezentativac bi mogao da sačeka šansu sa rezervne klupe, dok će startovati Luis Alberto.

MIDDTJYLLAND - FAYENNORD (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 2.35

Tim iz Roterdama je prije tri sedmice razbio Sturm sa 6:0, a sada gostuje sjevernom dijelu Evrope, Midtjyllandu, koji je u prethodna dva kola danske Superlige sakupio četiri boda. Feyenoord je u padu, sa samo bodom u zadnja dva meča u Eredivisie. Holandski gigant igra otvoreno, na gol više. Od Lazia je poražen rezultatom 4:2, a u derbiju u Ajndhovenu primio je i četiri gola. Domaći tim igra na krilima velike pobjede protiv Lazia sa 5:1 u drugom kolu. Kvalitet je na strani gostiju, ali Grupa F Lige Evrope je nepredvidiva.

FENERBAHÇE - AEK LARNACA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1.45

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Istanbulski gigant je rano eliminisan u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa tim koji je ovog ljeta preuzeo Portugalac George Jesus želi da se iskupi u Ligi Evrope. Trenutno je lider grupe B sa četiri boda, koliko ima i Rennes, dok AEK Larnaka ima tri, a Dinamo Kiyev bez bodova. Kada igrate kod kuće, Fener je uvijek jači. Plavo-žuti nisu poraženi u svim takmičenjima već pet utakmica. Za vikend su u gradskom derbiju protiv Bešiktaša odigrali bez golova. AEK je prije 10 dana savladao Anorthosis u prvenstvu Kipra sa 4:0 u posljednjem meču. Fener je osvojio pet uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima na svom stadionu Ulker.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.