Nakon 11 godina odlazi iz Evertona, ali ostavio je toliki utisak da Ancelotti nema pojma ni ko je on

Urnebesan odgovor Don Carla

Nakon 11 godina odlazi iz Evertona, ali ostavio je toliki utisak da Ancelotti nema pojma ni ko je on

E. Škorić

Luke Garbutt je nogometaš za kojeg mnogi od vas nisu ni čuli, a zanimljivo da je 11 godina boravio u Evertonu.

Garbutt je bivši mladi engelski reprezentativac koji je davno stigao na Goodison, ali je za ovaj tim na kraju sakupio svega pet nastupa. Ostale sezone provodio je igrajući na posudbama u nižim ligama, a ove sezone bio je član Ipswicha.

Ancelottija je jedan od novinara upitao šta misli o tome što Garbutt odlazi nakon 11 godina iz Evertona, a italijanski stručnjak s razlogom je bio zbunjen i nije znao o kome se radi.

"Ko?", u čudu je pitao Ancelotti kada su mu saopštili da bek odlazi iz Evertona nakon više od decenije igranja za taj klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Izvini, ali stvarno sam iznenađen, ne znam ko je to", dodao je Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi