Teška i besana noć iza igrača Milana, no jedan detalj pokazuje kakvi su fudbalski "luđaci" u Napulju

Navijači Napolija žele "pomoći" ekipi da prođe dalje

Teška i besana noć iza igrača Milana, no jedan detalj pokazuje kakvi su fudbalski "luđaci" u Napulju

E. Čaušević

Liga prvaka ulazi u samu završnicu i večeras ćemo dobiti prva dva tima koja će se plasirati u polufinale. U centru pažnje nalazi se okršaj Napolija i Milana koji se sastaju na stadionu Diego Maradona, a iza igrača kluba sa San Sira je veoma teška i besana noć. No, jedan detalj najbolje pokazuje kakvi su fudbalski fanatici u Napulju.

Sigurno je da nas u Napulju večeras očekuje pravi spektakl i velika borba za mjesto koje vodi u polufinale najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu.

Milan će braniti prednost od 1:0 koju je ostvario u prvom okršaju ovih klubova koji smo gledali prije sedam dana na San Siru.

Za mnoge je Napoli favorit da se plasira u polufinale, ali su Rossoneri pokazali da ih niko ne smije tek tako otpisati i sigurno je da će i večeras dati maksimum na terenu kako bi zadržali prednost iz prvog susreta.

Što se tiče Napolija ovaj klub igra sezonu iz snova, a plasman u polufinale bio bi fantastičan podvig. Cijeli grad živi za ovaj klub i nema sumnje da će stadion Diego Maradona biti ispunjen večeras do posljednjeg mjesta i da će domaći imati ogromnu podršku.

Navijači Napolija već su se "bacili" na posao sinoć jer su se okupili ispred hotela u kojem borave igrači Milana i tu su se zadržali sve do jutros.

Oglasi

Cijelu noć su navijali i pravili buku kako igrači Milana ne bi mogli spavati. Okupili su se u zaista ogromnom broju ispred hotela i tu su bili sve do jutros i konstantno su pravili buku koju su u hotelu svi sigurno čuli.

[twitter]https://twitter.com/5id0h/status/1648118529894260738[/twitter]

Ono što je posebno šokiralo sve jeste činjenica da su navijači Napolija ispred hotela bili skoro deset sati i da su se tek razišli kada je svanulo. Nije im bilo mrsko toliko vremena praviti buku i maltretirati sve prisutne u hotelu samo kako bi igrače Milana poremetili u pripremi za večerašnji okršaj.

Iza igrača Milana je besana i teška noć, ali to pokazuje najbolje kakav ulog ima večerašnji okršaj. Ipak, to bi moglo poslužiti samo kao dodatna motivacija Rossonerima da pokvare Napolitancima noć i plasiraju se u polufinale Lige prvaka.

Utakmica između Napolija i Milana igra se večeras od 21 sat, a još uvijek imate vremena i da se kladite na ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kvote za okršaj italijanskih klubova u revanšu četvrtfinala Lige prvaka možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice Volcanobet i to OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi