Navijač u Poljskoj otputovao na gostovanje svog kluba, pa iznajmio dizalicu i gledao utakmicu

Oduševio fudbalsku javnost

Navijač u Poljskoj otputovao na gostovanje svog kluba, pa iznajmio dizalicu i gledao utakmicu

E. Čaušević

Fudbaleri poljskog Slaska jučer su u gostima pobijedili Plock (1:2) u okviru 29. kola Ekstraklase.

Slask je uspio da dođe do tri boda iako su gubili sa 1:0. No, gosti su u drugom poluvremenu odlično igrali, te su golovima Picha i Plachete uspjeli da došu go preokreta i pobjede.

Međutim, utakmicu ovih timova obilježio je navijač Slaska koji je oduševio fudbalski svijet.

Naime, on je otputovao u Plock i iznajmio je vozilo s dizalicom koje je je bilo parkirano pored stadiona. Ušao je u dizalicu i na taj način je pratio utakmicu svog kluba.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Fotografija ovog navijača brzo je postala hit na društvenim mrežama, a i Slask mu se putem Twittera zahvalio na tome, te su mu poručili da kontaktira klub kako bi ga nagradili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi