Nevjerovatno: Trijumfalna kapija najavila rukometni spektakl

Francuzi su se zaista potrudili

Nevjerovatno: Trijumfalna kapija najavila rukometni spektakl

D. Vejo

Francuska će u predstojećih 18 dana biti epicentar rukometnih dešavanja, a razlog za to jeste Svjetsko prvenstvo koje počinje večeras.

Po svemu sudeći, ovo takmičenje biti će nezaboravno, rekordi će padati, a marketinški će prvenstvo nadmašiti sva prethodna.

Prvenstvo će otvoriti utakmica između domaćina Francuske i selekcije Brazila koja se igra sa početkom od 20.45 sati u Nantesu. Pomenute reprezentacije nalaze se u grupi A, sa kojima su još Norveška, Poljska, Rusija i Japan.

Domaćin se baš potrudio da tekuće prvenstvo prođe bez ijedne mane, pa tako je i jedna od najpoznatijih atrakcija u Parizu, a koja je prepoznatljiva u čitavom svijetu, Trijumfalna kapija zasijala u bojama reprezentacija učesnika prvenstva i gradova u kojima će se isto održati.

To je izgledalo u najmanju ruku, spektakularno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi