Ni kladionice ne vjeruju da Čelik sutra na Koševu može prekinuti neugodnu tradiciju

Nisu slavili 33 godine u gostima protiv Sarajeva

Ni kladionice ne vjeruju da Čelik sutra na Koševu može prekinuti neugodnu tradiciju

E. Čaušević

Nakon reprezentativne pauze ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine utakmicama 13. kola.

Klubovi su imali dvije sedmice pauze da se pripreme za nastavak Premijer lige, a mnogi su to iskoristili i za odigravanje prijateljskih mečeva.

Već sutra ćemo imati na rasporedu jedan meč 13. kola kada će na Koševu derbi igrati stari rivali Sarajevo i Čelik. Bordo tim je pauzu dočekao na drugom mjestu sa 24 boda koliko ima i lider Tuzla City, dok je Čelik sedmi sa 16 bodova.

Husref Musemić će sutra konačno moći računati na skoro sve igrače i čini se da su problemi s povredama sada iza njih. Jasno je da je Sarajevo veliki favorit za pobjedu, a to dovoljno govori činjenica da Zeničani nisu slavili na Koševu čak 33 godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče kladionica i tu je Sarajevo opravdano u ulozi favorita. No, kvote u pobjedama ovih timova su prema mnogima isuviše različite, a za to je najviše kriva upravo Čelikova neugodna tradicija o pobjedama na Koševu.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to na OVOM linku. Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Čelika igra se sutra od 18 sati.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi