Nije mogao da trpi poniženje: Nestao iz kadra, pa se vratio po osvetu

Izazvao haos

Nije mogao da trpi poniženje: Nestao iz kadra, pa se vratio po osvetu

A. Čaušević

Većina onih koji su igrali ili igraju fudbaju na momente tokom igre znaju izgubiti strpljenje, žargosnki rečeno pukne im film.

Futsal je sport u kojem često viđamo prave majstorije, nerealne poteze i golove koji baš i nisu izdvodljivi u "pravom" fudbalu.

Zbog podloge i patika loptu je lakše kontrolisati pa dobri tehničari imaju puno više mogućnosti da pokažu kakvi su majstori, a ponekad i doslovno ponize svog protivnika.

Ugledni L'Equipe je objavio zanimljiv video na kojem jedan očigledno vrlo sposoban "hakler" ponižava svog protivnika.

Protivnik je na početku snimka nakon jednog trzaja nestao iz kadra, da bi se nekoliko sekundi kasnije osvetio grubim startom s obje noge.

Top Komentari

nemozetako
Jao seljaka hahahahaja posla ga covjek na ljetovanje na Maldive u jednom smjeru
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi