Niželigaš iz komšiluka se hvali: Naš igrač je patentirao klizeći start glavom
(Foto: EPA) Ilustracija

"Pogodio ga je u lijevu potkoljenicu"

Niželigaš iz komšiluka se hvali: Naš igrač je patentirao klizeći start glavom

Fudbalski klubovi su sve aktivniji na društvenim mrežama, pa tako i oni iz našeg regiona. A posebno su domišljati niželigaši.

Tako je na zvaničnom FB profilu hrvatskog niželigaša, NK Dilj iz Vinkovaca, osvanula zanimljiva objava - hvalospjev na račun igrača ovog kluba i njegovog "patenta".

"Mnogi nas nisu shvatili ozbiljno kada smo prije nešto više od mjesec dana objavili da u klubu imamo igrača koji je "patentirao" klizeći start glavom, a evo jučer su se svi mogli uvjeriti da smo bili u pravu", poručili su iz NK Vilj.

Autor "patenta" je Edi Hibeljić, a iz njegovog kluba su živopisno opisali kako je izgledao njegov zadnji klizeći start glavom na protivnika.

Tako su iz Dilja opisali kao je Hibeljić "čelom pogodio protivničkog igrača sa brojem 11 u lijevu potkoljenicu. Pohvalili su i žestinu Hibeljićevog starta pošto se protivniku prema svjedočanstvu administratora FB stranice NK Dilj pomoć ukazivala dobrih pet minuta nakon starta.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Kao dokaz je priložena i fotografija nastala netom nakon Hibeljićevog starta na kojoj se vidi bolna grimasa na licu protivničkog igrača.

Samo se nadamo da fudbaler NK Dilj neće pretjerati sa ovakvim potezima...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi