Obavljeni pregovori: Nastavlja li se ili završava jedna era na Grbavici?

Kjosevskom ističe ugovor

Obavljeni pregovori: Nastavlja li se ili završava jedna era na Grbavici? · Saznajemo

A. Čaušević

U narednim sedmica u Zvorničkoj 27 bit će poprilično aktivno. Rukovodstvo i stručni štab FK Željezničar će intenzivno raditi na igračkom kadru za sljedeću sezonu. 

Iz igračkog rostera u prošloj sezoni ugovori ističu nekolicini fudbalera, među njima je i dugogodišnji golman Plavih s Grbavice, Vedran Kjosevski.

Kjosevski je prošao omladinske selekcije Željezničara, računajući i taj period član najtrofejnijeg bh. kluba je još od 2005. godine, a prvi profesionalni ugovor je potpisao prije skoro sedam godina kada je i priključen prvom timu.

Ovaj 25-godišnji golman je danas obavio razgovor s Amarom Osimom, a kako SportSport.ba nezvanično saznaje i dalje vlada "pat pozicija".

Uskoro se očekuje nova runda pregovora nakon koje će biti poznato da li će Kjosevski ostati u Dolini ćupova ili će tražiti nove izazove u nekom drugom klubu.

Kjosevskom koji je jedan od rijetkih golmana sa postignutim golom u Premijer ligi ističe ugovor krajem jula, a ostaje da se vidi da li će jedna golmanska era na Grbavici biti nastavljena ili završena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Povremeni reprezentativac BiH je za Željezničar debitovao u martu 2014. godine kada je Željezničar u gostima pobijedio Leotar s 0:3. Gol Plavih je čuvao 131 put, a jedno vrijeme je nosio i kapitensku traku.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bit ce gusto bit ce 0:2
VECA OSTANI,ALI MI PITARI BOGA MOLIMO ZA DAN KAD CE STILICU ISTECI UGOVOR...ON JE ZA NAS RUZAN SAN.
8 9
Lafac
Dok se ližete sa Srbima iz BL i sa ovim iz ZM pokrenite akciju u savezu da se najtrofejnijem klubu oduzmu ova dva superkupa pa da budemo poravnati s trofejima ( al ni tada nismo poravnati jer ove vaše dvije poklonjene titule nemaju veliku vrijednost)! Hahahahah
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi