Obratite pažnju šta radi Griezmann tokom himne Lige prvaka: Ovo još nismo vidjeli...

Francuz bojkotovao himnu

Obratite pažnju šta radi Griezmann tokom himne Lige prvaka: Ovo još nismo vidjeli...

Francuski reprezentativac Antoine Griezmann bio je u centru pažnje i prije početka sinoćnje utakmice Atletico Madrid - Juventus.

Jorgandžije su pobijedile Staru damu sa 2:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka, a tokom intoniranja himne Lige šampiona Griezmann je odlučio da okrene leđa.

Do sada smo viđali različite slučajeve bojkota himne Lige prvaka, ali niko se nije usudio ovako zamjeriti UEFA-i kao Griezmann.

Ostaje veliko pitanje zašto je Francuz odlučio bojkotovati himnu, a postoji i tomogućnost da UEFA ispita ovaj slučaj.

Inače, on je tokom sinoćnje utakmice imao par dobrih prilika, a u jednom trenutku je pogodio i prečku. Iako se nije upisao u strijelce, sigurno je da može biti zadovoljan rezultatom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

DonnieBrasco
Kada su izlazili na teren zaobisao je i "kapiju" sa oznakom UEFA na izlazu iz tunela. Vjerovatno bojkot zbog proslogodisnjeg izbora najboljeg igraca.
6 0
Mase007
Seljacina cupava
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi