Oglečevac, Zukić i Beširović napustili TOŠK

Trojac nije dogovorio novu saradnju

Oglečevac, Zukić i Beširović napustili TOŠK

S. Mlaćo

U NK TOŠK vrijedno rade tokom ljetne pauze, a u nedjelju će Ajdin Mrguda održati prozivku nogometaša. Poznato je da se istoj neće pojaviti Nedim Oglečevac, Almin Zukić i Abdurahman Beširović.

Ovaj trojac je izrazio želju da napusti klub i čelnici prvoligaša iz Tešnja im nisu željeli praviti probleme.

Saznajemo kako je Oglečevac istakao da ima bolju ponudu od one čelnika TOŠK-a, Zukić želi da u novom klubu dobije veću minutažu, dok će Abdurahman Beširević sreću potražiti u jednom od lokalnih klubova.

Najveći problem za TOŠK svakako može biti odlazak brzonogog Oglečevca koji je pružao veoma dobre partije u drugom dijelu sezonu, ali u ovom klubu pored već nekoliko novajlija u narednim danima najavljuju nova pojačanja.

Prozivka je zakazana za 17 sati te definitivno možemo reći da se od TOŠK-a mnogo očekuje u novoj sezoni Prve lige FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi