Olympiakos ovjerava titulu u Solunu, atinski derbi za Ligu šampiona

Grčki fudbalski specijal za dobitni nedjeljni tiket

Olympiakos ovjerava titulu u Solunu, atinski derbi za Ligu šampiona

E. Čaušević

Fudbal u Grčkoj nastavlja se ovog vikenda, a odmah nas očekuje nekoliko velikih derbija u borbi za prvaka, ali i za opstanak u društvu najboljih.

Vruć fudbalski vikend u Grčkoj. Od 18.30 u Solunu sastaju PAOK i Olympiakos, a u večernjem terminu (20.30) u Atini će snage odmjeriti gradski rivali - AEK i Panatinaikos. Idealni trenutak za dobitni tiket u Meridianu, jer te čekaju najbolje kvote i 1.300 različitih opklada.

Prvo kolo - dva derbija. „Ludnica“ u najavi, iako publike na tribinama neće biti zbog pandemije. Plan Super lige Grčke je da se u plej-ofu odigra 10 kola, što u teoriji PAOK-u pruža šansu da titulu zadrži na Tumbi, iako su im ove sezone disciplinski organi oduzeli sedam bodova, a bilo je i indicija i da će biti izbačeni u niži rang takmičenja.

Zato crno – bijeli na čijem je čelu kontroverzni Ivan Savidis sada imaju 14 bodova manje u odnosu na najvećeg crveno – bijelog rivala iz Atine.

Olympiakos u današnji meč ulazi sa dosta motiva, ukoliko je za ovakve mečeve uopšte moguće nemati motivaciju. Ukoliko u Solunu dođe do tri boda, trofej se zvanično vraća na Karaiskakis.

Meridianbet predlaže da ukoliko tipuješ na goste, pobjedu kombinuješ sa brojem golova što ti daje odličnu kvotu i šansu za veći dobitak.

Potražite više informacija na temu Super League:

U fokusu će danas biti i gradski derbi AEK-a i Panatinaikosa. Žuto-crni su na samo bod od PAOK-a. Ulog u ovom meču je veliki – vodi se bitka za Ligu šampiona, pa se očekuje da domaćin od prvog minuta krene ofanzivno, zato je ovde kec na vidiku.

Uz Meridianbet klađenje nikad nije bilo jednostavnije!

Top Komentari

bistrik87
Ovjerit ce karnu u Solunu, nije to grbavica
1 0
angela
Odlicna ponuda u meridianu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.