Mrzovoljna zaposlenica Barcelone na ružan način otjerala s terena legendu Manchester Uniteda

Samo je htio snimiti dio atmosfere

Mrzovoljna zaposlenica Barcelone na ružan način otjerala s terena legendu Manchester Uniteda

E. Čaušević

Barcelona i Manchester United odigrali su fantastičnu utakmicu prošle sedmice na Camp Nou u kojoj smo vidjeli čak četiri gola, a meč je završen rezultatom 2:2. U centru pažnje našao se legendarni Paul Scholes koji je te noći bio u Barceloni, ali ga je jedna od zaposlenica na stadionu tretirala na zaista ružan način.

Ljubitelji fudbala mogli su u četvrtak da uživaju u sjajnom okršaju starih rivala u okviru prve utakmice šesnaestine finala Evropske lige. Meč je završen rezultatom 2:2, a konačna odluka o putniku u osminu finala ovog takmičenja past će već u četvrtak kada se igra revanš na Teatru snova.

Camp Nou je u četvrtak bio ispunjen do posljednjeg mjesta i svi prisutni mogli su zaista uživati u ovoj fudbalskoj ljepotici.

I Manchester United imao je odličnu podršku svojih navijača jer je na tribinama bilo preko 4.000 fanova koji su stigli iz Engleske, te su i oni napravili zaista sjajnu atmosferu i mogli su biti itekako zadovoljni igrom svog tima.

Na tribinama je bio i veliki broj nekadašnjih igrača ovih klubova, a između ostalih tu je bio i legendarni vezni igrač Paul Scholes.

Scholes je u Barcelonu došao poslovno jer je bio stručni komentator na jednoj od engleskih televizija, ali pred sami početak utakmice legendarni fudbaler nije doživio baš lijepu situaciju na kultnom stadionu.

Oglasi

Naime, on se javljao pred početak utakmice s terena nakon čega je morao s ekipom da isti napusti i zaputi se ka VIP loži, ali je Scholes odlučio da snimi trenutak dok su navijači Barcelone pjevali u glas himnu ovog kluba.

Međutim, sve to mu je pokvarila žena koja je na ovom meču imala ulogu redara i nije marila za to što se radi o velikoj engleskoj legendi.

Ona je požurivala Scholesa i prekinula mu video, a zatim je mrzovoljno počela mahati rukama i pokazivati Scholesu i njegovim kolegama s televizije da što prije izađu s terena iako su oni već skoro praktično bili u tunelu.

@marcculer Paul Scholes grabando el ambiente del Camp Nou 👏🏼 #fcbarcelona #viral #manchesterunited #football #fyp #parati #tiktokfootballacademy ♬ sonido original - Marc Culer 💙❤️

Ovaj video postao je hit na društvenim mrežama, a mnogi su kritikovali ovu ženu koja nije pokazala poštovanje prema velikoj legendi Manchester Uniteda.

S druge strane, navijači Barcelone poručili su da je ona samo radila svoj posao i da je prije toga nekoliko puta upozorila Scholesa i njegove kolege da moraju napustiti teren.

Revanš Manchester Uniteda i Barcelone očekuje nas već u četvrtak na Old Traffordu, a utakmica počinje u 21 sat.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Već su poznate i kvote za ovaj okršaj koje možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice Volcanobet i to OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi