Kakva izjava Guardiole pred pregovore kluba sa Haalandom: Ne treba nam napadač
Foto - EPA

Pep šokirao sve

Kakva izjava Guardiole pred pregovore kluba sa Haalandom: Ne treba nam napadač

M. Šljivak

Manchester City jedan je od klubova sa kojim se povezuje Erling Haaland.

Menadžer Mino Raiola i otac sjajnog napadača Alf-Inge Haaland jučer su boravili u Barceloni i Madridu na pregovorima, a ovih dana su zakazani sastanci u Engleskoj sa zainteresovanim klubovima.

Ljudi iz Manchester Cityja bit će na sastanku sa Haalandovim ljudima, ali izjava menadžera Pepa Guardiole znatno smanjuje šanse da sjajni napadač dođe na Etihad.

"Imamo dovoljno igrača u prvom timu i interesantnih fudbalera iz akademije. Sa trenutnom ekonomijom u svijetu fudbala nećemo potpisivati napadača", rekao je Pep Guardiola.

Iz kluba na kraju sezone odlazi Sergio Aguero, a Pep je govorio o potencijalnoj zamjeni za njega.

"Da bude jasno - možda, možda ćemo naći igrača da ga zamjeni, ali po onom što je napravio za klub to niko ne može napraviti", istakao je Pep Guardiola.

Manchester City je jako blizu titule prvaka Engleske. Građani ovog vikenda igraju derbi protiv Leicestera, a fenomenalne kvote na ovaj meč možete naći u MaxBetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Građani su favoriti uz odličnu kvotu, a MaxBet vam omogućava još zaista mnogo opcija za klađenje.

Zapratite MaxBet na Instagramu i Facebooku.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PeppermintSA
Valjda je svima jasno da Pep ne koristi klasične napadače. Čovjek se riješio Ibrahimovića i Eto’a, Lewandowski mu je često grijao klupu, takođe i Aguero. Haaland je baš onaj tip napadača kojeg Pep ne voli.
11 0
Adnanos
Ali kocka je glavna tema.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi