Pobjeda bh. pionira u Crnoj Gori

Uspješna provjera

Pobjeda bh. pionira u Crnoj Gori

Pionirska selekcija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u prijateljskom meču u Podgorici Crnu Goru sa 3:2.

Naš tim je do prednosti došao preko Durakovića u 15. minuti, ali je domaći sastav preokrenuo rezultat preko Kovačevića u 16. i Gajića u 24. minuti.

Gasal je iz jedanaesterca u 32. minuti donio izjednačenje bh selekciji, a konačnih 3:2 postavio je svojim drugim golom Duraković u 61. minuti.

Izabranici Zorana Erbeza su današnji susret počeli u sastavu: Faris Krkalić, Mihajlo Živković, Armin Trkić, Mate Lasić, Ajdin Jusupović, Amar Drina, Tarik Pehilj, Slobodan Vujmilović, Hamza Gasal, Marko Kujundžić i Faruk Duraković.

Još su igrali: Nikola Milićević, Halid Džanko, Elmedin Kečanović, Anes Hrustanović, Bakir Hukić, Sergej Kalabić, Salih Hušić, Patrik Bošnjak, Amar Tahrić.

BiH i Crna Gora će u Trening centru Fudbalskog saveza Crne Gore u Podgorici odigrati još jedan meč 14.9.2017. u 11.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi