Pobjede Girone i Cardiffa imaju najveće kvote na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Pobjede Girone i Cardiffa imaju najveće kvote na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Petak je zagrijavanje za buran vikend i mnoge fudbalske utakmice širom planete. Kao i obično, Mozzart kladionice su pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

U pitanju su jedinica u Gironi koja dočekuje Almeriu u Primeri kao i kec na slavlje Cardiffa protiv Readinga u Čempionšipu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

GIRONA - ALMERIA (PETAK, 21.00), KEC 1.95

Velika je gužva u donjem dijelu španskog prvenstva i svaki bod je dragocjen. Pola lige je u borbi za opstanak, a dio nje su Girona i Almeria, koji se sukobljavaju u premijeri 22. kola Primere. Girona je na 11. mjestu, ali ih je porazom od 2-0 u Cadizu ostavila četiri boda dalje od zone ispadanja. Stoga nije pretjerano reći da bi okršaj Girone sa Almerijom mogao biti odlučujući u borbi za opstanak, pogotovo što domaći imaju mnogo teže utakmice protiv Bilbaa, Atletica i Rayo Vallecana u narednih pet kola La Lige. Girona je osvojila 18 od svoja 24 boda kod kuće, a izgubila je samo jednom u prethodnih sedam utakmica kod kuće. Almeria je u takvoj poziciji da bi u slučaju pobjede mogla privremeno prestići Gironu i zauzeti 11. poziciju. Kako bi zadržala svoje mjesto u elitnoj diviziji, Almeria treba da popravi svoj gostujući rekord, jer je tim ove sezone bez pobjede na strani.

CARDIFF - READING (PETAK, 21.00), KEC 2.20

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cardiff ima jako lošu sezonu i trenutno je jedan od kandidata za ispadanje iz Championshipa. Ekipa Sabrija Lamouchija je sada 21. na tabeli sa 32 boda i samo dva boda više od Wigana koji se nalazi u zoni ispadanja sa duelom u ruci. U prošlom kolu Cardiff je izborio dugo očekivanu pobjedu savladavši Birmingham sa 2:0, čime je prekinut niz od 14 neuspjelih susreta. Reading takođe ne blista, ali je za razliku od svojih rivala uspio da izbjegne ozbiljne probleme. Do početka 33. kola izabranici Paula Incea su na 15. poziciji sa 41 bodom. Udaljili su se od zone ispadanja za 11 bodova. Pobjedom od 2:1 nad Rotherhamom u prošlom kolu, Royalsi su prekinuli niz od pet mečeva bez slavlja u nizu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti