Pobjede Verone i Sepsija u Mozzartu su najisplativije opcije

Mozzart promo kvote

Pobjede Verone i Sepsija u Mozzartu su najisplativije opcije

Sponzorski tekst

Počinje nova uzbudljiva sedmica puna sjajnih sportskih događaja. Prvog dana u sedmici očekuju nas zanimljive fudbalske utakmice, pa su Mozzart kladionice za neke od njih pripremile iznenađenje.

U fokusu su italijanska Serie A i rumunska Liga 1. Tačnije, Verona i Sepsi, čije će pobjede protiv Salernitane, odnosno Kindije, u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće kvote na svijetu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

VERONA - SALERNITANA (PONEDJELJAK, 18.30), KEC 1.90

Derbi donjeg doma tabele u italijanskom prvenstvu. Verona je u teškoj situaciji u Seriji A, nalazi se u zoni ispadanja, sa pet bodova manje od Spezie koja je iznad crte. Neposredno iznad Spezie, sa sedam bodova prednosti ispred Verone, nalazi se Salernitana. Domaćin je u solidnoj formi, neporaženi su u posljednja tri meča (pobjeda i dva remija), uglavnom na krilima nedavno odličnog Darka Lazovića. Danas im, međutim, odgovara samo pobjeda, a dobra stvar za Veronu je što Salernitana u posljednje vrijeme često gubi. Konkretno, poražena je u tri od posljednje četiri utakmice.

SEPSI - KINDIJA (PONEDJELJAK, 16.00), KEC 1.75

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako se to većini rumunskih navijača ne sviđa, Sepsi se ponovo bori za plasman u plej-of Lige 1. Dok se čeka odluka FS Rumunije o prekinutom meču sa Universitatea Craiova 1948, Sepsi je na šestoj poziciji, posljednjoj koja vodi u doigravanje. Ako izuzmemo taj susret, koji je prekinut nakon nepunih pola sata igre pri rezultatu 0:0, zbog uvreda navijača Craiove na račun Mađara, čiji je vlasnik Sepsi, domaćin je u nizu dva meča bez pobjede. Prije prekinute utakmice Rapid ga je savladao u Bukureštu sa 3:0, a nakon toga Sepsi je odigrao 1:1 sa Miovenijem. S druge strane, Kindija je u naletu, ima dvije uzastopne pobjede, pa duel u Sfantul Đorđu dočekuje u dobrom raspoloženju. Kindija je u ovom trenutku 10. na tabeli sa 28 bodova, pet manje od Sepsija, od kojeg je odigrala više mečeva. Prvi ovosezonski susret u Trgovištu pripao je Sepsi sa 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.