Pogledajte koje su danas dvije najveće kvote na svijetu u Mozzartu

Turci i Talijani kao najveće kvote

Pogledajte koje su danas dvije najveće kvote na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Radi se o utakmicama, protiv Torina i Galatasaraya. Bikovi dočekuju Lecce u Seriji A, dok Galatasaray ugošćuje Gaziantep.

Ne zaboravite izvršiti registraciju i verifikaciju naloga i osvoji 50 besplatnih spinova i 10 rundi na brojevima.

TORINO - LECCE (PONEDJELJAK, 20.45), KEC 1.85

Srpski reprezentativci Vanja Milinković-Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić dobro su počeli sezonu u Torinu. Iz prva tri kola osvojili su sedam od mogućih devet bodova, nakon što su savladali Monzu i Cremonese, te remizirali sa Laziom. Donekle su pokvarili utisak u prošlom kolu kada su gostovali kod Atalante u Bergamu, poraženi su rezultatom 3:1. Danas Torino očekuje lakši zadatak, gostovanje u Lecceu, ekipi koja tek treba da pobijedi. Žuto-plavi su u prva dva kola izgubili od Intera i Sasuola, a potom remizirali sa Empolijem i Napolijem.

GALATASARAY - GAZIANTEP (PONEDJELJAK, 20.00), KEC 1.65

Potražite više informacija na temu Serie A:

Galatasaray se i dalje bori da nađe dobar ritam. Ima sedam bodova nakon četiri kola, upisao je dvije pobjede, ali igra još nije onakva kakvog se očekuje od žuto-crvenih. Antalya i Umrania su poraženi sa po 1:0, Galata je izgubila od Giresuna istim rezultatom, dok su u prošlom kolu odigrali 0:0 sa Trabzonom. Sada im u goste dolazi još uvijek neporaženi Gaziantep, koji je nakon remija sa Sivasom (1:1) izborio tri pobjede nad Ankaragucuom, Hatayem i Antalijom. Galatasaray do sada nikada nije izgubio od Gaziantepa u Istanbulu, pobijedio ih je 2013. u Kupu Turske i u posljednje dvije sezone. Samo u ljeto 2020. igrali su pred praznim tribinama zbog pandemije korona virusa 3:3.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.