Pojavio se video sporne situacije u Krupi: Je li domaćin oštećen za penal?

Sudija Grbić se nije oglašavao

Pojavio se video sporne situacije u Krupi: Je li domaćin oštećen za penal?

E. Škorić

Proteklog vikenda odigrani su mečevi 22. kola Premijer lige BiH, a u Krupi su snage odmjerili domaća Krupa i Tuzla City.

Gosti iz Tuzle u ovom meču slavili su s 2:0 i stigli do važne pobjede, ali jedan detalj je naljutio domaće.

Naime, pojavio se video sporne situacije sa spomenutog meča, kada je Krupa tražila penal, ali ostalo je sve na željama domaćih.

Domaći fudbaler Mandić je bio u prodoru, srušen je, ali sudija Zoran Grbić se nije oglasio, što je očito izazvalo negodovanje u domaćem stručnom štabu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

Top Komentari

rimke
cist penal. Sarajevo Šampion
3 0
Tarik
Prije nego pišete iz ljubavi ili mržnje pogledajte snimak malo bolje. Kako je uopste doslo do kontakta nogama? Tek kada je shvatio da nece stici do lopte i da nece biti oboren, izbacuje obje noge i pada dok igrač TC već miruje. Pogledajte taj trenutak kada igrač Krupe izbacuje noge i pada, da li je uopste bilo kontakta sa igracem TC. Prije nego je pao pokasao je se lijevom nogom zakaciti za lijevu nogu igraca TC, kako bi bio oboren, pogledajte polozaj stopala i kada to nije uspjelo izbacuje sam obje noge i pada.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi