Postigli gol za 14 sekundi, a nisu ni dotakli loptu

Interesantna situacija u Estoniji

Postigli gol za 14 sekundi, a nisu ni dotakli loptu

M. Šljivak

Fudbalski svijet u proteklim godinama je doživio veliki broj promjena.

Uvođenje novih pravila, zatim tehenologije svakako će promijeniti neke stvari, ali duh istinske igre u kojoj su greške dozvoljene nikad neće nestati.

Često smo svjedoci da se na utakmicama dešavaju zaista zanimljive situacije. Toga je jako mnogo naročito u nižim i slabijim ligama, a ono što se desilo u susretu estonskog Kupa do sada teško da je viđeno.

Velikan iz ove zemlje Levadia je ugostila ekipu Paidea i do vodstva su došli već nakon 14 sekundi. Ne bi tu ništa bilo čudno da je ijedan igrač Levadije dotakao loptu, nego su se protivnički igrači dodavali ispred gola, a jedna jača lopta je prevarila golmana i završila je u golu. 

Ovakav gol je svakako raritet na fudbalskim terenima i još jednom je dokazano da ništa ne može pokvariti smiješnu stranu fudbala.

Levadia je u ovom meču slavila s 3:1.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi