Prebrojano 50% glasova za Zlatnu loptu, a rezultati su šokirali fudbalski svijet

Bez Ronalda i Messija u TOP 3?

Prebrojano 50% glasova za Zlatnu loptu, a rezultati su šokirali fudbalski svijet

E. Čaušević

Za nekoliko sedmica će biti održana ceremonija dodjele Zlatne lopte koju tradicionalno organizuje France Football.

Zlatna lopta je ove godine nainteresantnija u predhodnih desetak godina, te mnogi vjeruju da će se završiti dominacija Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Glasanje za najboljeg igrača svijeta je uveliko počelo, a francuski mediji su navodno došli do informacija ko trenutno vodi.

Kako prenosi Eric Mamruth koji radi za RFI trenutno je prebrojano nešto više od 50% glasova, te prema njegovim informacijama poredak je poprilično šokantan. Navodno, na prvom mjestu po trenutnom broju glasova nalazi se Luka Modrić, a iza njega su Raphael Varane i Kylian Mbappe. Sigurno da je najveće iznenađenje što u TOP 3 nema Ronalda, Salaha ili Messija.

Iako je Ronaldo osvojio Ligu prvaka s Real Madridom očito je da se više gledaju rezultati na Svjetskom prvenstvu gdje on i Messi nisu briljirali. Dodjela Zlatne lopte će biti održana 3. decembra u Parizu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Konj konjski
Jest mi zao ovog messija covjek koliko god da je najbolji ne moze protiv debila
9 4
gumenakita
Stvarno sokantno!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi