Prijedor je opet na fudbalskoj mapi - Mozzart podržao "Rudare sa Sane"

Prijedor je opet na fudbalskoj mapi - Mozzart podržao "Rudare sa Sane"

Sponzorski tekst

Fudbalska groznica se osjeća na svakom koraku u Prijedoru! 

Sa nekom novom energijom, FK Rudar Prijedor kreće u još jednu avanturu u Premijer ligi BiH, a podršku u ostvarenju ambicija u narednih godinu dana pružiće im kompanija Mozzart, koja je postala ekskluzivni beting partner „rudara sa Sane“.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su Milan Despotović, direktor kluba i Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u Mozzartu, pa je ekipa sa dodatnim elanom otputovala u Sarajevo na gostovanje Željezničaru, u okviru petog kola elitnog ranga.

„FK Rudar-Prijedor je dobio još jednog partnera, uz čiju pomoć ćemo nastojati da ostvarimo zacrtane ciljeve, a to je, prije svega, da postanemo stabilan premijerligaš, ali i da u narednim sezonama igramo značajniju ulogu u Premijer ligi BiH. Kompanija Mozzart je poznata kao društveno odgovorna kompanija, a ovu priliku koristim da im se zahvalim što su u našem klubu prepoznali partnera za saradnju. Siguran sam da će biti mnogo razloga da se zajedno radujemo“, naglasio je Despotović.

Rudar Prijedor je nastao početkom devedesetih, spajanjem OFK Prijedor i Rudar Ljubija, čime je fudbal ponovo oživio u ovom gradu.

„Žuto-plavi“ su prošle sezone suvereno osvojili Prvu ligu Republike Srpske i poslije pet godina obezbijedili povratak u Premijer ligu BiH.

„Drago nam je da se fudbal ponovo sa velikom pažnjom prati u Prijedoru, a uvjereni smo da će ovo partnerstvo pomoći „rudarima“ da pruže što bolje partije u najjačem rangu takmičenja. Po svemu što smo vidjeli tokom prošle sezone, ovaj klub zaslužuje mjesto u eliti i ima potencijala za visoke domete. U kompaniji Mozzart će imati velikog navijača“, naglasila je Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u kompaniji Mozzart.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mozzart je ovim sponzorstvom nastavio da pruža podršku sportskim kolektivima širom zemlje, a pogotovo premijerligašima. Vjetar u leđa već su dobili Željezničar iz Sarajeva, odnosno Leotar iz Trebinja.