Pripreme bh. kadeta protiču u najboljem redu

Već četvrti dan u Vogošći

Pripreme bh. kadeta protiču u najboljem redu

Kadetski reprezentativci Bosne i Hercegovine već četvrti dan treniraju u Vogošći i Zenici sa ciljem da što spremnije dočekaju kvalifikacije koje ih očekuju početkom oktobra u Makedoniji.

Igrač Sarajeva Andrej Đokanović, koji je u prethodnim prijateljskim susretima ovu selekciju predvodio kao kapiten, o pripremama je govorio za zvaničnu stranicu N/FSBiH. 

„Trudimo se da što bolje radimo kako bismo spremni  dočekali kvalifikacije. Na ovom okupljanju imamo i novih igrača koji su se uklopili u ekipu i donijeli kvalitet više. Sa nestrpljenjem očekujemo predstojeće kvalifikacione susrete gdje nam je cilj da se plasiramo u elitni krug.“

Denil Badžak, krilni napadač Bayerna je jedan od igrača koji je prvi put u „U-17“ selekciji.

„Presretan sam što sam dobio poziv na ovo okupljanje jer oduvijek mi je želja bila da zaigram za reprezentaciju. Radimo dobro na ovim pripremama. San mi je da zaigram na Evropskom prvenstvu i nadam se da će ova generacija ponoviti uspijeh koji su napravile prethodne dvije“, kaže Badžak.

Kadeti pripreme završavaju sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi