Ramsey je ništa naspram Drakea: Prokletstvo zahvatilo i PSG

Kanadski reper postaje opasan za klubove

Ramsey je ništa naspram Drakea: Prokletstvo zahvatilo i PSG

E. Škorić

Kanadski reper Drake postaje noćna mora za evropske nogometne velikane.

Znate priču o prokletstvu veznjaka Arsenala Aarona Ramseyja, koji zabije gol, pa dan-dva nakon toga neko poznat umre?

Poznati reper Drake također je postao prava nesreća za one s kojima se uslika. Posljednja njegova "žrtva" je PSG, koji je jučer ponižen s 5:1 u Lilleu.

Ko zna, možda Parižani ne bi sve to doživjeli da se malo prije s Drakeom nije slikao bek Parižana Layvin Kurzawa.

Drake je postao komično nesretan za brojne igrače i klubove.

Pierre-Emerick Aubameynag je 2. aprila pozirao s Drakeom, a pet dana kasnije je Arsenal izgubio od Evertona na Goodisonu bez ikakve igre.

Također, Drake je 10. marta pozirao s Aguerom, koji je nakon toga promašio penal u porazu Manchester Cityja od Tottenhama u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka.

Jadon Sancho je prije duela Borussije i Bayerna imao druženje s Drakeom. Pogađate kako je derbi završio? Bavarci su slavili s 5:0.

Drake za osam dana gostuje u Amsterdamu i igrači Ajaxa bi trebali učiti iz tuđih pogrešaka, pa svakako zaobići ovog repera u širokom luku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi