Reprezentacija BiH trenirala u Zenici uoči sutrašnjeg duela protiv neugodne Grčke
Reprezentativci BiH spremni su za sutrašnji duel protiv neugodne Grčke, protiv koje imaju lošu tradiciju kada su u pitanju međusobni susreti

Dobra atmosfera u timu selektora Roberta Prosinečkog

Reprezentacija BiH trenirala u Zenici uoči sutrašnjeg duela protiv neugodne Grčke

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je večeras posljednji trening pred sutrašnji duel protiv Grčke u okviru 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Roberta Prosinečkog u dobroj atmosferi večeras su trenirali na travnjaku zeničkog stadiona. Atmosferu nisu ni poremetile povrede Elvisa Sarića i Elvira Koljića, koji su večerašnji trening pratili s klupe za rezervne igrače.

Ostali igrači večeras su odradili kompletan trening i svi su spremni za sutrašnji duel, gdje se očekuje da pobjede, oslabljenu reprezentaciju Grčke, koja je i bez toga došla s velikim optimizmom u Zenicu.

Tradicija je na strani Grčke, ali ono što pružaju izabranici Roberta Prosinečkog u posljednje vrijeme sigurno da nijedna reprezentacija u Zenici ne može upisati pobjedu, bez obzira o kojoj reprezentaciji s druge strane je riječ.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Selektor Robert Prosinečki najavio je četiri izmjene u ekipi za sutrašnju utakmicu i vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za drugu pobjedu i šest bodova na otvaranju kvalifikacija.

Iako je sutra najavljena kiša u jutarnjim satima, ne sumnjamo da će stadion Bilino polje biti ispunjen do posljednjeg mjesta, te da će uz veliku podršku s tribina reprezentacija BiH savladati neugodne Grke, koji se u svakoj utakmici protiv nas služe svim raspoloživim sredstvima kako bi došli do povoljnog rezultata.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi