Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske: Bez publike na stadionima do 5. marta

Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske: Bez publike na stadionima do 5. marta

E. Škorić

Tribine će i na početku drugog dijela premijerligaške sezone biti prazne.

Na današnjoj sjednici Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske objavljena je odluka prema kojoj najmanje do 5. marta neće biti dozvoljena publika na stadionama i u dvoranama.

Takva odluka znači da na najmanje dva proljetna kola Premijer lige BiH neće biti publike na utakmicama, a vjerovatno će odluka biti produžena.

Nogometni savez BiH razmatrao je mogućnost povratka gledatelja na stadione u nekom manjem postotku, ali nakon današnjeg zasjedanja Republičkog štaba za vanredne situacije u manjem bh. enitetu, od toga nema ništa.

Promo

Top Komentari

ghast0
Republički štab u državi koja nema status republike.... ovo samo u Bosni ima
34 2
user1590487551
J.... Vam mater
18 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi