Rezultati uživo na portalu SportSport.ba

Prvi domaći livescore

Rezultati uživo na portalu SportSport.ba

SportSport.ba

Od ovog vikenda na portalu SportSport.ba možete pronaći i rezultate svih svjetskih fudbalskih liga, kao i tekstualne prenose i statističke parametre većine najzanimljivijih utakmica sa faudbalskih terena širom svijeta.

Praćenje rezultata uživo do kraja ovog mjeseca je u testnoj fazi i trenutno dajemo rezultate samo za fudbalska takmičenja, dok u narednom periodu možete očekivati i rezultate sa košarkaških, rukometnih, teniskih, hokejaških i drugih terena.

Ove sadržaje možete pogledati klikom na crveni tab "LIVESCORE" ili jednostavnim klikom OVDJE.

Pratite tekstualne prenose utakmica

Da izvještavanje bude kompletno, za najznačajnije svjetske lige omogućili smo i tekstualne prenose utakmica, pa možete pratiti sve ono što se dešava na terenima širom svijeta, iz minute u minut, pregledati sastave, uporediti statistike timova ili pojedinačnih igrača i još mnogo toga.

Jednostavno uz svaku utakmicu na http://www.sportsport.ba/uzivo kliknite na dugme "Uživo" ili za završene i buduće utakmice "Detalji" i dobićete kompletan pregled svega što je za tu utakmicu značajno.

Svoje komentare, prijedloge i sugestije možete ostaviti na našem FORUMU.

Svi sadržaji i na mobitelu

Ukoliko ipak utakmice ne želite pratiti pred računarom, već ste u pokretu, prostup kompletnim sadržajima omogućili smo i putem telefona na mobilnoj varijanti našeg portala m.sportsport.ba

Jednostavnim klikom na dugme UŽIVO u donjem, crvenom meniju na m.sportsport.ba ulazite u izbornik aktivnih utakmica, a daljim izborom pojedinačnih utakmica birate onu koju želite pratiti uživo.

Također, i na mobitelu moguć je i pregled odigranih ili budućih utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Napominjemo da su svi sadržaji još uvijek u razvoju, te da za budući period planiramo dodatno unaprjeđenje i proširenje sadržaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti