Misteriozan nestanak Barcine zvijezde usred utakmice! Samo je zatreperio...

Navijači su bili šokirani i u čudu

Misteriozan nestanak Barcine zvijezde usred utakmice! Samo je zatreperio...

E. Škorić

Navijači su ostali u šoku zbog naizgled mističnog nestanka Barcelonine zvijezde Ronalda Arauja usred utakmice, no sve se ipak lako da objasniti.

Barcelona je protekle noći gostovala Betisu i ostvarila bitnu pobjedu rezultatom 2:1, te je povećala prednost u odnosu na Real Madrid, koji večeras dočekuje Valenciju.

Ronald Araujo bio je starter i odigrao je još jedan pristojan meč u odbrani Barcelone, ali u jednom trenutku je praktično samo "nestao".

Ali postoji savršeno objašnjenje za Araujevu kratku odsutnost u Barcinoj pobjedi nad Real Betisom u srijedu navečer.

Araujo je iznenada nestao kada se sudario s reklamnim panoima pokraj terena nakon jednog duela sa igračem Betisa.

Araujova slika treperila je na ekranu na iznenađenje televizijskih gledatelja dok se činilo da prolazi kroz reklame prije nego što se ponovo pojavio u cijelosti nekoliko trenutaka kasnije.
Ogorčeni navijači ispitivali su uzrok njegova nestanka i otišli na najpopularniji svjetski foru Reddit kako bi pronašli odgovor.

Oglasi

Jedan navijač Barcelone se našalio napisavši da je to samo pokušaj kluba da registruje novog igrača.

Ali drugi je korisnik otkrio da je tehnologija virtualne zamjene razlog za Araujoov nestanak. Objasnili su da se tehnologija koristi kako bi se različitim televizijskim kućama omogućilo prikazivanje ciljanih oglasa na temelju različitih regija u kojima se utakmica prikazuje.

To je na kraju uzrokovalo magični trik u kojem Araujo na nekoliko sekundi nestane, ali se opet brzo pojavi na terenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je dobro odradila svoj posao i prebacila pritisak na Real, koji nema pravo na kiks večeras na domaćem terenu protiv Valencije. Volcanobet kladionica nudi mnoštvo opcija za ovaj meč, a kompletnu ponudu pronađite OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Ovi sve namjestaju i falsifikuju, ne samo rezultate i sudije, nego evo poceli i ovako krasti i varati. Kriju kaze igrace!! Ma nemoj!! Kada ovako javno priznaju da su sakrili ovu scenu onda Boga pitaj koliko ih bude na terenu i sta sve rade oni i sudije protivnicima, a na TV pokazu da ih je samo 11 i da kofol igraju po pravilima. FUJJJ
2 7
nakopitam
Ovaj @ubnt2 je dobar primjer glupog bosanca. Crstitam ti majstore
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi