Ovako izgleda unakaženo Ronaldovo lice nakon Češke

Poslije duela sa golmanom

Ovako izgleda unakaženo Ronaldovo lice nakon Češke

E. Oštraković

Cristiano Ronaldo zadobio je udarac u galvu na utakmici protiv Češke od strane golmana ove reprezentacije, Tomasa Vaclika.

Ostao je nogometaš Manchester Uniteda ležati na travi prekriven krvlju, te mu se morala ukazati ljekarska pomoć zbog svega.

Nisu to bile nimalo lijepe scene kada su golman Češke reprezentacije i nogometaš Manchester Uniteda krenuli u jedan zračni duel, a deblji kraj izvukao je Cristiano Ronaldo.

Uprkos žestokom udarcu koji je dobio, Ronaldo se uspio pridići, te je odigrao utakmicu sa flasterom na nosu.

Na posljednjem treningu fotografi su uslikali Cristiana Ronalda, te je očito da na njegovom licu dominiraju masnica ispod oka i rasječeno lice.

Oglasi

Tako ni povreda nije spriječila Cristiana Ronalda da trenira sa svojim kolegama iz reprezentacije, te se očekuje da će igrati na narednoj utakmici.

Upravo u toj posljednjoj utakmici u grupnoj fazi Lige nacija Portugal mora izbjeći poraz od Španije kako bi ostao prvi na tabeli.

Ostaje da vidimo da li će nastupiti na utakmici, te kakve će odluke biti donesene kada je riječ o njegovoj povredi.

Portugal je utakmicu protiv Češke pobjedio sa 0:4, a Ronaldo se nije upisivao u listu strijelaca, te je skrivio penal za domaću reprezentaciju.

Ipak, samo njegovo prisustvo na terenu dosta znači nogometašima reprezentacije Portugala, a pogotovo kada povrijeđen odluči završiti utakmicu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Portugal sutra igra protiv Španije i to će biti pravi fudbalski klasik, a visoke kvote za ovaj meč možete naći na sajtu Volcanobet kladionice.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi