Rosberg: Pobjeda nad Hamiltonom je veoma slatka
EPA

Bivši šampion F1

Rosberg: Pobjeda nad Hamiltonom je veoma slatka

E. Ganibegović

Nekadašnji vozač Mercedesa i šampion Formule 1 Nico Rosberg rekao je da se nada da će vrijeme popraviti njegov odnos sa Lewisom Hamiltonom.

"Poštujem ga. Privatno je dobar, ima nekih osobina za koje može da se kaže da su vrijedne. Ali, bili smo veliki protivnici. Ponekad je znao biti naporniji od tih kamera koje vi imate", izjavio je Rosberg.

Rosberg je u nastavku priznao kako je njegova pobjeda nad Hamiltonom veoma slatka.

"Naravno, on je jedan od najboljih svih vremena. Ko to može da porekne? Zato sam bio tako ispunjen, zato sam otišao u penziju osjećajući da sam uradio sve. Nadam se da će vrijeme izliječiti naše odnose i da ćemo ponovo biti dobri."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi