Navijač stavio zastavu Liverpoola ispred Manea, a on svojom reakcijom pokazao kakav je čovjek

Nekima bi to zasmetalo, ali njemu ne

Navijač stavio zastavu Liverpoola ispred Manea, a on svojom reakcijom pokazao kakav je čovjek

E. Čaušević

Senegalski reprezentativac Sadio Mane napustio je Liverpool ovog ljeta i odlučio je da karijeru nastavi u Bayernu.

Mane je iznenadio sve odlukom da na kraju prošle sezone napusti Liverpool gdje je prethodnih sezona igrao u nevjerovatnoj formi i osvojio je skoro sve što se moglo osvojiti.

Senegalac je na kraju sezone poručio da neće produžiti ugovor s Redsima koji je trajao do ljeta 2023. godine, te da mu je cilj da nađe novi izazov u karijeri.

Ubrzo nakon toga stigla je ponuda minhenskog Bayerna koju Mane nije mogao da odbije, a Liverpool mu nije pravio probleme i odlučio je da pristane prodati svog ponajboljeg fudbalera.

Na kraju je Mane završio u Bayernu za 35 miliona eura i stigao je kao zamjena za Roberta Lewandowskog koji je prešao u Barcelonu.

Mane je u Bayernu odlično počeo sezonu i već sada je jasno da je minhenski klub dobio zaista odlično pojačanje jer je Senegalac na svega šest mečeva uspio da zabije već pet golova.

Oglasi

Ovaj 30-godišnjak je potpisao s Bavarcima ugovor do ljeta 2025. godine, ali jasno je da će Liverpool ostati i dalje u njegovom srcu jer je dres engleskog kluba nosio čak šest godina.

Koliko Mane voli i poštuje Liverpool najbolje je pokazao video koji se pojavio sinoć na društvenim mrežama.

Naime, dok je davao autograme navijačima Bayerna jedan od njih je Maneu pokazao zastavu Liverpoola kako bi se on potpisao na nju, a reakcija Senegalca oduševila je navijače engleskog kluba.

Kada je vidio zastavu svog nekadašnjeg kluba Mane se nasmijao i bez problema je stavio svoj potpis na nju iako je sada član drugog kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern već sutra igra meč petog kola Bundeslige kada će gostovati Union Berlinu, a već su poznate kvote za ovaj susret. U bogatoj ponudi Volcanobet kladionice možete vidjeti kvote za ovaj meč, ali i ostale susrete Bundeslige i to na OVOM linku.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...zna gdje je postao to sto jeste,zamjeram mu malo sto je nije i poljubio,ali ok...
0 10
Hadzija123
Mane je insan prije svega i covjek je bez komeksa nine mu problem pomagagi siromasne ne mijenjati kopacke po par sezona ali zato ce izdvojiti za djecu svoje domovine milione praviti skole hranniti gladne....
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi