Sedam ekipa iz BiH u Ligi prvaka u mininogometu

Odigrava se u Sloveniji

Sedam ekipa iz BiH u Ligi prvaka u mininogometu

S. Mlaćo

Liga prvaka u mininogometu održati će se od 07.09. do 10.09. u Čatežu (Slovenija), a na istoj će nastupati sedam ekipa iz Bosne i Hercegovine.

Odmah nakon drugog izdanja Lige prvaka, mininogometaši neće mirovati s obzirom da je Svjetsko prvenstvo u mininogometu zakazano u Tunisu od 06.10. do 15.10. 

U Ligi prvaka će nastupati 100 ekipa iz 25 država, Bosnu i Hercegovinu će predstavljati: Ecos Vitez, Julius Meinl & Paper Moon Sarajevo, Caffe Verona Lukavica, Zamm mC Sarajevo, Sunnyland Sarajevo, Farma Prom Banja Luka, Lunar Gato Široki Brijeg.

"Nadamo se uspjehu naših mininogometaša koji je iz godine u godinu sve veći broj. Ovaj sport kako u Svijetu, tako i Evropi, te kod nas u BiH,  je u velikoj ekspanziji", istakli su nam iz Udruženja za promociju mininogometa u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi