Skandal u Crnoj Gori: Ulcinj nije obezbjedio pomoćne sudije

Ulcinj kažnjen porazom za zelenim stolom

Skandal u Crnoj Gori: Ulcinj nije obezbjedio pomoćne sudije

D. Rakanović

Druga utakmica četvrfinala crnogorskog šampionata između Ulcinja i Mornara iz Bara nije odigran zbog organizacionog propusta domaćina, koji je zbog toga kažnjen porazom za zelenim stolom.

Barani su službenim rezultatom 20:0 i sa 2:0 u pobjedama izborili plasman u polufinale gdje će igrati protiv Teoda.

"Do nesporazuma je došlo jer je uprava Ulcinjana revanš meč zakazala za 19 sati, dok je zvaničan termin odigravanja meča, koji je odredio KSCG, bio u 18 sati. Iz tog razloga se u dvorani nisu pojavile pomoćne sudije, kojima je domaćin saopštio pogrešnu satnicu, dok su delegati i košarkaši Mornara u istu stigli prije 18 sati", prenosi crnogorski portal kosarka.me.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi