Sa najvećim kvotama u novi Mercedes CLA 200 i A 180 samo Mozzartu

Nigdje nećete naći veće kvote za Škotsku i Argentinu

Sa najvećim kvotama u novi Mercedes CLA 200 i A 180 samo Mozzartu

Sponzorski tekst

Do 15. juna je aktiva nagradna igra u Mozzartu. Pokaži znanje i skini najduži tiket koji broji 19 parova u Republici Srpskoj i 15 parova u Fedraciji.

Pogodi najduži tiket uz najveće kvote koje Mozzartove kladionice svakodnevno nude, a ove srijede je jedinica Škotske protiv Ukrajine, kao i dvojka na Argentinu u okršaju sa Italijom.

Najveće kvote mogu da ti asistiraju da pogodiš najduži tiket i osvojiš jedan od dva MERCA, ili svaki dan SAMSUNG A13!

ŠKOTSKA - UKRAJINA (SRIJEDA, 20.45), KEC 2.45

Došlo je vrijeme da se Škotska i Ukrajina takmiče u polufinalu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Ukrajince u Glasgowu čeka okršaj sa selekcijom koja je posljednjih godina znatno poboljšana i naelektrisana domaća atmosfera, koja će njihove favorite pogurati naprijed i biti 12. igrač. Škoti su do ove pozicije došli zahvaljujući drugom mjestu u Grupi F, gdje su osvojili 23 boda i imali komfornih sedam koraka prednosti u odnosu na trećeplasirani Izrael. Kod kuće su izgubili samo jedan bod u pet utakmica, a remizirali su sa Austrijom i Poljskom u prijateljskim utakmicama. S druge strane, Ukrajina je već uspjela odigrati nekoliko prijateljskih utakmica protiv određenih klubova u kojima se dobro snašla. U kvalifikacionoj grupi D za drugo mjesto bilo je dovoljno 12 bodova, bolja je bila Francuska, a iza plavo-žutih završila je Bosna i Hercegovina.

ITALIJA - ARGENTINA (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 2.60

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Duel pobjednika Evropskog prvenstva i Kopa Amerike igra se večeras na Wembleyu pod nazivom Finalisima, prvi put od 1993. godine. Italijani su u padu nakon trijumfa na kontinentalnom festivalu. Tragedija se dogodila Azurima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, jer nisu izborili grupu, a potom su šokantno ispali u polufinalu doigravanja kod kuće od Sjeverne Makedonije (0:1). Od tada su Italijani odigrali samo pripremnu utakmicu u Turskoj (3:2). S druge strane, svi važni igrači, predvođeni Mesijem, biće na raspolaganju Argentini za duel. Za razliku od Italije, Gaučosi su bez problema otišli na Svjetsko prvenstvo. Argentina je osvojila Copa America prvi put od 1993. godine, pobijedivši Brazil u prošlogodišnjem finalu na Maracani.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.