Slaven zbog neobičnog razloga ostao bez trenera: "Imam stalni posao i ne mogu doći na svaki trening"

Samir Hadžimahović napustio klub iz Živinica

Slaven zbog neobičnog razloga ostao bez trenera: "Imam stalni posao i ne mogu doći na svaki trening"

E. Čaušević

Slaven iz Živinica minulog vikenda savladao je na svom terenu Travnik sa 1:0 u meču šestog kola Prve lige FBiH.

Za Slaven je ovo tek druga pobjeda u dosadašnjem dijelu sezone i kluz iz Živinica nalazi se na 12. mjestu sa šest osvojenih bodova.

Međutim, nakon pobjede protiv Travnika ekipa Slavena je ostala bez trenera jer su čelnici kluba odlučili da se zahvale na saradnji Samiru Hadžimahoviću.

Ovaj trener za SportSport.ba potvrdio je da više nije na klupi Slavena, te je objasnio zbog čega je došlo zbog takve odluke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Imam stalni posao i ne mogu biti na svakom treningu. Na svakom meču sam bio, ali uprava kluba je donijela odluku da takav angažman nije dovoljan i odlučili smo se za raskid saradnje", rekao je Hadžimahović.

Očekuje se da Slaven u narednim danima objavi ime novog trenera koji bi na klupi ovog tima mogao debitovati već za vikend kada se igra sedmo kolo Prve lige FBiH, a Slaven gostuje kod Igmana iz Konjica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi